1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Haziran 2020 #71 Splintles dedi: Eki Görüntüle 582509 Genişletmek için tıkla... Bu çok ilginç bir sevemedim gitti. Tuzlu ve şekerli birlikte gitmiyor bence. Çizi'li çikolata gibi
Splintles dedi: Eki Görüntüle 582509 Genişletmek için tıkla... Bu çok ilginç bir sevemedim gitti. Tuzlu ve şekerli birlikte gitmiyor bence. Çizi'li çikolata gibi
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #72 Dönemin en lezzetli gofreti. Tadelle king size tavsiye ederim. ☺
Ö Ömer Cem Usanmaz Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Haziran 2020 #73 157134 dedi: Bu çok ilginç bir sevemedim gitti. Tuzlu ve şekerli birlikte gitmiyor bence. Çizi'li çikolata gibi Genişletmek için tıkla... Çizi çok ayrı birşey sen hiç tuzlu çubuğu nutellaya batırmadın mı?
157134 dedi: Bu çok ilginç bir sevemedim gitti. Tuzlu ve şekerli birlikte gitmiyor bence. Çizi'li çikolata gibi Genişletmek için tıkla... Çizi çok ayrı birşey sen hiç tuzlu çubuğu nutellaya batırmadın mı?
T Timurozer Ziyaretçi 4 Haziran 2020 #74 Buna düşmeyende ne bilim . Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 33,7 KB · Görüntüleme: 94
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Haziran 2020 #75 Ömer Cem Usanmaz dedi: Çizi çok ayrı birşey sen hiç tuzlu çubuğu nutellaya batırmadın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hiç almadım onlardan. En son Sarelle'yi ekmekle gömmüştüm
Ömer Cem Usanmaz dedi: Çizi çok ayrı birşey sen hiç tuzlu çubuğu nutellaya batırmadın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hiç almadım onlardan. En son Sarelle'yi ekmekle gömmüştüm
Ö Ömer Cem Usanmaz Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Haziran 2020 #76 Bu konu neden bu kadar uzadı 8 sayfa olmuş Türk milleti tatlıları fazla seviyor bence
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 4 Haziran 2020 #77 Caramio ve Canga iyidir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 4 Haziran 2020 #78 Ömer Cem Usanmaz dedi: Bu konu neden bu kadar uzadı 8 sayfa olmuş Türk milleti tatlıları fazla seviyor bence Genişletmek için tıkla... Birbirimizin zevklerini öğreniyoruz. Ben bu kadar Karam seven olduğunu bilmiyordum mesela.
Ömer Cem Usanmaz dedi: Bu konu neden bu kadar uzadı 8 sayfa olmuş Türk milleti tatlıları fazla seviyor bence Genişletmek için tıkla... Birbirimizin zevklerini öğreniyoruz. Ben bu kadar Karam seven olduğunu bilmiyordum mesela.
T Timurozer Ziyaretçi 4 Haziran 2020 #79 Ömer Cem Usanmaz dedi: Bu konu neden bu kadar uzadı 8 sayfa olmuş Türk milleti tatlıları fazla seviyor bence Genişletmek için tıkla... Yemek ve Tatlı Türk milletinin vazgeçilmezi.
Ömer Cem Usanmaz dedi: Bu konu neden bu kadar uzadı 8 sayfa olmuş Türk milleti tatlıları fazla seviyor bence Genişletmek için tıkla... Yemek ve Tatlı Türk milletinin vazgeçilmezi.
Ö Ömer Cem Usanmaz Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Haziran 2020 #80 Silinen üye dedi: Yemek ve Tatlı Türk milletinin vazgeçilmezi. Genişletmek için tıkla... Direk bence mutfak resmen ele geçirdik adamlar bizim tatlılarımız çakmalarını yapmaya çalışıp jelibonu buldular ama alsa lokum gibi olmayacak
Silinen üye dedi: Yemek ve Tatlı Türk milletinin vazgeçilmezi. Genişletmek için tıkla... Direk bence mutfak resmen ele geçirdik adamlar bizim tatlılarımız çakmalarını yapmaya çalışıp jelibonu buldular ama alsa lokum gibi olmayacak