My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #21 KannHeil dedi: Örneğin eti markası ürünlerinde pamuk palm fındık yağı kullanıyor. Yani pringlesta karıştırıyor olabilir. Eti gibi. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum geride ucuz diye kullanmışlar demiştiniz ama pringles Türkiye'nin en pahalı cipsi bir cips nasıl 12 anlamıyorum?
KannHeil dedi: Örneğin eti markası ürünlerinde pamuk palm fındık yağı kullanıyor. Yani pringlesta karıştırıyor olabilir. Eti gibi. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum geride ucuz diye kullanmışlar demiştiniz ama pringles Türkiye'nin en pahalı cipsi bir cips nasıl 12 anlamıyorum?
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #22 Yeni çıkan kaşarlı lays aşırı iyi.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #23 Silinen üye dedi: Sanmıyorum geride ucuz diye kullanmışlar demiştiniz ama pringles Türkiye'nin en pahalı cipsi bir cips nasıl 12 anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Kur farkı hocam. Almanya'da 2 Euro.
Silinen üye dedi: Sanmıyorum geride ucuz diye kullanmışlar demiştiniz ama pringles Türkiye'nin en pahalı cipsi bir cips nasıl 12 anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Kur farkı hocam. Almanya'da 2 Euro.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 23 Haziran 2021 #24 icy_termination dedi: Yeni çıkan kaşarlı lays aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır cips yemiyorum herhalde.
icy_termination dedi: Yeni çıkan kaşarlı lays aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır cips yemiyorum herhalde.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #25 c1unky dedi: Doritos: Ayak kokulu. Lays: Yoğurtlu. Ruffless: Kepçaplı. Pringles: Yemediğim için tadını unuttum. Genişletmek için tıkla... Bıktım şu tabirden neden herkes peynirli cipslere çorap kokulu diyor evet çok benziyor kokusu ama yerken aklıma gelince miğdem takla atıyor.
c1unky dedi: Doritos: Ayak kokulu. Lays: Yoğurtlu. Ruffless: Kepçaplı. Pringles: Yemediğim için tadını unuttum. Genişletmek için tıkla... Bıktım şu tabirden neden herkes peynirli cipslere çorap kokulu diyor evet çok benziyor kokusu ama yerken aklıma gelince miğdem takla atıyor.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #26 Favoriler: Pringles açık yeşil kutulu olan, sade Pringles, Lay's yoğurlu fırından. 2. Tercihler: Ketçaplı Ruffles, Lay's baharatlı.
Favoriler: Pringles açık yeşil kutulu olan, sade Pringles, Lay's yoğurlu fırından. 2. Tercihler: Ketçaplı Ruffles, Lay's baharatlı.
Quixen Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 242 Çözümler 10 Yer Ankara 23 Haziran 2021 #27 My time has come; Bir Kahramanmaraşlı olarak küçüklüğümden beri bu anın hayalini kuruyordum: Tarhana cipsi. ¯\_(ツ)_/¯
My time has come; Bir Kahramanmaraşlı olarak küçüklüğümden beri bu anın hayalini kuruyordum: Tarhana cipsi. ¯\_(ツ)_/¯
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #28 c1unky dedi: Bayağıdır cips yemiyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Kaşarlı lays? Welcome to 2077. Quixen dedi: My time has come; Bir Kahramanmaraş'lı olarak küçüklüğümden beri bu anın hayalini kuruyordum: tarhana cipsi. ¯\_(ツ)_/¯ Genişletmek için tıkla... Sana birinin hangi cipsi sormasını mı cidden
c1unky dedi: Bayağıdır cips yemiyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Kaşarlı lays? Welcome to 2077. Quixen dedi: My time has come; Bir Kahramanmaraş'lı olarak küçüklüğümden beri bu anın hayalini kuruyordum: tarhana cipsi. ¯\_(ツ)_/¯ Genişletmek için tıkla... Sana birinin hangi cipsi sormasını mı cidden
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #29 Silinen üye dedi: Kaşarlı lays? Welcome to 2077. Sana birinin hangi cipsi sormasını mı cidden Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Kaşarlı lays? Welcome to 2077. Sana birinin hangi cipsi sormasını mı cidden Genişletmek için tıkla...
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #30 icy_termination dedi: Eki Görüntüle 1079127 Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en iyi kombo kaşar peynirli ve ızgara soğanlı cips ;D Nice.
icy_termination dedi: Eki Görüntüle 1079127 Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en iyi kombo kaşar peynirli ve ızgara soğanlı cips ;D Nice.