Quixen Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 242 Çözümler 10 Yer Ankara 23 Haziran 2021 #41 Silinen üye dedi: O cips çıkalı 1-2 sene oluyordu küçük küçük o cips şu an 1 TL biden sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Bu arada o cips kendimi bildim bileli var. Benden daha yaşlı bile olabilir emin değilim
Silinen üye dedi: O cips çıkalı 1-2 sene oluyordu küçük küçük o cips şu an 1 TL biden sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Bu arada o cips kendimi bildim bileli var. Benden daha yaşlı bile olabilir emin değilim
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #42 Quixen dedi: Bu arada o cips kendimi bildim bileli var. Benden daha yaşlı bile olabilir emin değilim Genişletmek için tıkla... O cips Doritos'un değil sizin dediğiniz cheetos bu arada kimse cheetos dememiş nedne ki bence iyi cipsleri var.
Quixen dedi: Bu arada o cips kendimi bildim bileli var. Benden daha yaşlı bile olabilir emin değilim Genişletmek için tıkla... O cips Doritos'un değil sizin dediğiniz cheetos bu arada kimse cheetos dememiş nedne ki bence iyi cipsleri var.
Night Fury Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer izmir 23 Haziran 2021 #43 Biraz düşündüm ve sevmediğim herhangi bir cips olmadığını farkettim. Ama tabi ki en iyisi Pringles'lar.
Biraz düşündüm ve sevmediğim herhangi bir cips olmadığını farkettim. Ama tabi ki en iyisi Pringles'lar.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #44 Night Fury dedi: Biraz düşündüm ve sevmediğim herhangi bir cips olmadığını fark ettim. Ama tabii ki en iyisi Pringles'lar. Genişletmek için tıkla... Bence bu ülkede pringles yiyorsan preminyumsun çünkü cips 12 TL
Night Fury dedi: Biraz düşündüm ve sevmediğim herhangi bir cips olmadığını fark ettim. Ama tabii ki en iyisi Pringles'lar. Genişletmek için tıkla... Bence bu ülkede pringles yiyorsan preminyumsun çünkü cips 12 TL
grizzlies Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #45 Doritos Extreme alacaksın Foça yoğurt ile naneyi karıştırıp yiyeceksin. Bundan iyisi yok.
Asian Caretta Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #46 Tabi ki sade patates cipsi. Marka fark etmez çünkü kendim hızlıca yoğurt sos yapıyorum öyle yiyorum. Fazla tuzluysa tuzu da gidiyor. Doritos baharatlı cips te güzel gidiyor yoğurtla.
Tabi ki sade patates cipsi. Marka fark etmez çünkü kendim hızlıca yoğurt sos yapıyorum öyle yiyorum. Fazla tuzluysa tuzu da gidiyor. Doritos baharatlı cips te güzel gidiyor yoğurtla.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.539 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #47 Doritos Taco sanırım. Her türlü soğuk içecek ile de iyi gidiyor bana göre.
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #48 Silinen üye dedi: Hocam kesin linç yiyicem ama RTX 3060 kullanan birinin çakma ya da kalitesiz cips yemesi saçma geldi Genişletmek için tıkla... Ah ne zorluklarla aldım bilsen.
Silinen üye dedi: Hocam kesin linç yiyicem ama RTX 3060 kullanan birinin çakma ya da kalitesiz cips yemesi saçma geldi Genişletmek için tıkla... Ah ne zorluklarla aldım bilsen.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #49 Ruffles ketçaplı.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.407 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #50 Pringles yeşil olan. Chips Master yeşillikli. Doritos nacho.