Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Nisan 2021 #31 Yehetto dedi: Çok hoş parçaydı be. Genişletmek için tıkla... Bu İstanbul kimleri aldı kara maskesi altına? Dünya dönecektir batan her güneş gibi tanrıya. En sevdiğim nakaratlardan birisi.
Yehetto dedi: Çok hoş parçaydı be. Genişletmek için tıkla... Bu İstanbul kimleri aldı kara maskesi altına? Dünya dönecektir batan her güneş gibi tanrıya. En sevdiğim nakaratlardan birisi.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 12 Nisan 2021 #32 Vahit Guetta. Sürprizbozan: Gerçeği David Guetta.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #33 Megaton dedi: Bu İstanbul kimleri aldı kara maskesi altına? Dünya dönecektir batan her güneş gibi tanrıya. En sevdiğim nakaratlardan birisi. Genişletmek için tıkla... Benim sözlerim bir kar gibi yağardı kimisinin kalbi dardı anlamazdı.
Megaton dedi: Bu İstanbul kimleri aldı kara maskesi altına? Dünya dönecektir batan her güneş gibi tanrıya. En sevdiğim nakaratlardan birisi. Genişletmek için tıkla... Benim sözlerim bir kar gibi yağardı kimisinin kalbi dardı anlamazdı.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 12 Nisan 2021 #34 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan ŞAHESER
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan ŞAHESER
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Nisan 2021 #35 yusuf soylu dedi: Benim sözlerim bir kar gibi yağardı kimisinin kalbi dardı anlamazdı. Genişletmek için tıkla... Ne guzeldi be. Benim en çok nakaratını sevdigim adam fuchs Üstüne yok diyebilirim.
yusuf soylu dedi: Benim sözlerim bir kar gibi yağardı kimisinin kalbi dardı anlamazdı. Genişletmek için tıkla... Ne guzeldi be. Benim en çok nakaratını sevdigim adam fuchs Üstüne yok diyebilirim.
Mr Bean2020 Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #36 DJ ateş.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 12 Nisan 2021 #37 Avicii. RIP
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Nisan 2021 #38 The 5008 dedi: Meraktan soruyorum, en sevdiğiniz DJ kim? Genişletmek için tıkla... DJ Sasha.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 12 Nisan 2021 #39 David Guetta var aklımda kalanlardan, hatırladıkça yazarım.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 12 Nisan 2021 #40 Megaton dedi: Ne guzeldi be. Benim en çok nakaratını sevdigim adam fuchs Üstüne yok diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Fuchs çok ayrı nakaratlarda zaten. Yine de K"st, Şanışer, Kezzo gibi kalemlerin nakaratları bir Fuchs kadar var desek yanlış olmaz. Elbette bir Tilki değiller ama çok sağlamlar.
Megaton dedi: Ne guzeldi be. Benim en çok nakaratını sevdigim adam fuchs Üstüne yok diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Fuchs çok ayrı nakaratlarda zaten. Yine de K"st, Şanışer, Kezzo gibi kalemlerin nakaratları bir Fuchs kadar var desek yanlış olmaz. Elbette bir Tilki değiller ama çok sağlamlar.