En sevdiğiniz GTA 5 karakteri hangisi?

Michael, gerek Max Payne benzerliği ve kendine has racon tarzı.

"I'm just a fat washed up jock who can't get his head around the fact his high school football career didn't play out the way that he planned. The only way I'm content and competent is with a gun in my hand or a price on my head."

Trevor. Özelliği çok güzel kolayca askeriye basılıyor. GTA'yı eskiden çok oynadım ancak şu an hiç oynamıyorum.

Trevor iyidir. Şu 3'lü karakter olayı olmasaydı belki de hikayesini eleştirdiğimiz GTA:V hikayesiyle övünebilirdi bence. Bana sorarsanız 3'lü karakter olayı Trevor'ın potansiyelini harcamıştır.

Trevor iyidir. Şu 3'lü karakter olayı olmasaydı belki de hikayesini eleştirdiğimiz GTA: V hikayesiyle övünebilirdi bence. Bana sorarsanız 3'lü karakter olayı Trevor'ın potansiyelini harcamıştır.

Bence de. Bazen diyorum keşke Trevor tek karakter olsaydı.

Bence 3'ü birden iyi. Çünkü tek karakter belki de bir yerden sonra sıkabilirdi. Fakat Rockstar 3 adet karakteri bizler istediğimizi kullanalım diye sunmuş. Fakat birini seçecek olsam GTA Online karakterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…