Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.315 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları Dün 22:11 #1 Şu an yaşadığım yere aşırı yağmur yağıyor. Tam sevdiğim hava. Peki sizin sevdiğiniz hava hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:16
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.063 Makaleler 4 Çözümler 20 Dün 22:18 #2 Parçalı bulutlu ortalama 20 derece olan bahar havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 48 Yer İç Anadolu Dün 22:21 #3 Karlı hava, sessiz sakin. Bağırış çağırış yok. Korna sesi yok, 2 ayaklı sinekler yok. Suç oranı az, mis gibi hava.
Karlı hava, sessiz sakin. Bağırış çağırış yok. Korna sesi yok, 2 ayaklı sinekler yok. Suç oranı az, mis gibi hava.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.084 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ Dün 22:23 #4 Yoğun kar yağış. En huzurlu hava. Sesi bastırıyor, her yeri bembeyaz ediyor, buz gibi soğuk yerini tatlı bir soğuğa bırakıyor falan filan inter milan.
Yoğun kar yağış. En huzurlu hava. Sesi bastırıyor, her yeri bembeyaz ediyor, buz gibi soğuk yerini tatlı bir soğuğa bırakıyor falan filan inter milan.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.190 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 22:25 #5 Helyum.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.839 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:31 #6 Collavino dedi: Yoğun kar yağış. En huzurlu hava. Sesi bastırıyor, her yeri bembeyaz ediyor, buz gibi soğuk yerini tatlı bir soğuğa bırakıyor falan filan inter milan. Genişletmek için tıkla... Gerçekten de mükemmel oluyor ben öyle bir şey oldu mu direk yürüyüşe çıkarım huzur veriyor insana. Bir de hafif yağmurlu havayı severim.
Collavino dedi: Yoğun kar yağış. En huzurlu hava. Sesi bastırıyor, her yeri bembeyaz ediyor, buz gibi soğuk yerini tatlı bir soğuğa bırakıyor falan filan inter milan. Genişletmek için tıkla... Gerçekten de mükemmel oluyor ben öyle bir şey oldu mu direk yürüyüşe çıkarım huzur veriyor insana. Bir de hafif yağmurlu havayı severim.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.517 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya Dün 22:31 #7 Bu.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 728 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:33 #8 Gündüz saati çok kapalı, rüzgarlı belki birazcıkda yağmurlu hava
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.084 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ Dün 22:35 #9 Michael_Kaiser dedi: Gerçekten de mükemmel oluyor ben öyle bir şey oldu mu direk yürüyüşe çıkarım huzur veriyor insana. Bir de hafif yağmurlu havayı severim. Genişletmek için tıkla... Keşke şu yoğun kar yağış eskisi gibi her sene garanti en az 3-4 kere olsa. Artık yağsa bile ya sulu yağıyor, ya da kardan önce yağmur yağıyor, hiç kar tutmuyor ve kar tutsa bile bir güneş açınca dakikasında çamura dönüşüyor kar.
Michael_Kaiser dedi: Gerçekten de mükemmel oluyor ben öyle bir şey oldu mu direk yürüyüşe çıkarım huzur veriyor insana. Bir de hafif yağmurlu havayı severim. Genişletmek için tıkla... Keşke şu yoğun kar yağış eskisi gibi her sene garanti en az 3-4 kere olsa. Artık yağsa bile ya sulu yağıyor, ya da kardan önce yağmur yağıyor, hiç kar tutmuyor ve kar tutsa bile bir güneş açınca dakikasında çamura dönüşüyor kar.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.744 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:35 #10 Andy deufresne dedi: Şu an yaşadığım yere aşırı yağmur yağıyor. Tam sevdiğim hava. Peki sizin sevdiğiniz hava hangisi? Genişletmek için tıkla... Terlemediğim her hava benim için en iyi havadır.
Andy deufresne dedi: Şu an yaşadığım yere aşırı yağmur yağıyor. Tam sevdiğim hava. Peki sizin sevdiğiniz hava hangisi? Genişletmek için tıkla... Terlemediğim her hava benim için en iyi havadır.