En sevdiğiniz Intel işlemci nedir?

Makaleler
10
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL
RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM
HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD
MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150
Meslek
Öğrenci
Başlıktan gördüğünüz gibi sizin en sevdiğiniz Intel işlemciler nedir? Benimki i7 2600 ve Core 2 Quad. Çünkü bu işlemciler hâlâ ofis işlerinde kullanılabiliyor ve zamanına göre çok güçlü.

Son düzenleme:
Intel Pentium G850 ilk işlemcim olduğu için bende özel bir yeri var.

Başlıktan gördüğünüz gibi sizin en sevdiğiniz Intel işlemciler nedir? Benimki i7 2600 ve Core 2 Quad. Çünkü bu işlemciler ofis işlerinde kullanılabiliyor ve zamanına göre çok güçlü.

i9 9900K benim için yeri ayrıdır kutusunun tasarımı o zamanlar çok hoşuma gitmişti.

Başlıktan gördüğünüz gibi sizin en sevdiğiniz Intel işlemciler nedir? Benimki i7 2600 ve Core 2 Quad. Çünkü bu işlemciler ofis işlerinde kullanılabiliyor ve zamanına göre çok güçlü.

i5 3470. kuzenimin bilgisayarının işlemcisiydi. Ateş ve su oynardık.

Kendisiyle güzel anılarım olduğu için Core 2 Duo E8400 diyorum :) Bu işlemci ile 2021-2022 civarlarında bypass yoluyla Windows 11 kullanırdım.

Pentium G4560, çok ucuz fiyata neredeyse i3 performansı veriyordu. Ayrıca 2500k da çok efsane fiyat performans canavarıydı. Her eve mutlaka girmiş olan Pentium 4 işlemcileri de unutmayalım. E2160 lar da deli gibi overclock olurdu tam gariban dostuydu. Modern zamanlardan ise i7 12700k ise hala çok iyi işlemci.

Her iki firmanın gayet güzel işlemcileri var. Her ikisini de kullandığım için günümüzde özellikle son nesiller her iki firmada iddialı geliyor. Soruna cevap. İyi bir sistem dizmeden önce yıllar önce DDR3 sistemimde olan i5-3330 çok kahrımı çekti. Ben hakkımı helal ediyorum oda hakkını helal etsin.:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı