Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Temmuz 2020 #31 Fahri Tunahan dedi: Kusura bakmayın, beyaz leblebi yerine kaju ekleseydim. Genişletmek için tıkla... Yok o 2. favorim o da kalsın
Fahri Tunahan dedi: Kusura bakmayın, beyaz leblebi yerine kaju ekleseydim. Genişletmek için tıkla... Yok o 2. favorim o da kalsın
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #32 Soslu fıstık net
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 29 Temmuz 2020 #33 Abu! dedi: Yok o 2. favorim o da kalsın . Genişletmek için tıkla... Demek oluyor ki, o seçeneği siz işaretlediniz; sadece bir kişi oy vermiş. Kabak çekirdeği yerine kaju o zaman.
Abu! dedi: Yok o 2. favorim o da kalsın . Genişletmek için tıkla... Demek oluyor ki, o seçeneği siz işaretlediniz; sadece bir kişi oy vermiş. Kabak çekirdeği yerine kaju o zaman.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #34 Fahri Tunahan dedi: Film-dizi yahut maç izlerken kuruyemiş yeriz. Kim sevmez ki? Siz hangi kuruyemişleri daha çok seversiniz? Ben kavrulmuş mısır. Genişletmek için tıkla... Kaju.
Fahri Tunahan dedi: Film-dizi yahut maç izlerken kuruyemiş yeriz. Kim sevmez ki? Siz hangi kuruyemişleri daha çok seversiniz? Ben kavrulmuş mısır. Genişletmek için tıkla... Kaju.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 29 Temmuz 2020 #35 Antep.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 29 Temmuz 2020 #36 Anladığım kadarıyla kaju en çok sevilen kuruyemiş. En sevilmeyenler kabak çekirdeği , sarı-beyaz leblebiler.
Anladığım kadarıyla kaju en çok sevilen kuruyemiş. En sevilmeyenler kabak çekirdeği , sarı-beyaz leblebiler.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Temmuz 2020 #37 Fahri Tunahan dedi: Demek oluyor ki, o seçeneği siz işaretlediniz; sadece bir kişi oy vermiş. Kabak çekirdeği yerine kaju o zaman. Genişletmek için tıkla... Yok ben kaju olmayınca boykot edip oy vermedim.
Fahri Tunahan dedi: Demek oluyor ki, o seçeneği siz işaretlediniz; sadece bir kişi oy vermiş. Kabak çekirdeği yerine kaju o zaman. Genişletmek için tıkla... Yok ben kaju olmayınca boykot edip oy vermedim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 29 Temmuz 2020 #38 Fahri Tunahan dedi: Anladığım kadarıyla kaju en çok sevilen kuruyemiş. En sevilmeyenler kabak çekirdeği , sarı-beyaz leblebiler. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı diye tüketenlerin dışında özellikle kabak çekirdeği alıp yiyen görmedim. Karışık kuruyemişte de en sona kalır hep.
Fahri Tunahan dedi: Anladığım kadarıyla kaju en çok sevilen kuruyemiş. En sevilmeyenler kabak çekirdeği , sarı-beyaz leblebiler. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı diye tüketenlerin dışında özellikle kabak çekirdeği alıp yiyen görmedim. Karışık kuruyemişte de en sona kalır hep.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 29 Temmuz 2020 #39 Abu! dedi: Yok ben kaju olmayınca boykot edip oy vermedim. Genişletmek için tıkla... Kabak çekirdeğini, kaju olarak düşünün. İkisi de "k" harfiyle başlıyor. Son düzenleme: 29 Temmuz 2020
Abu! dedi: Yok ben kaju olmayınca boykot edip oy vermedim. Genişletmek için tıkla... Kabak çekirdeğini, kaju olarak düşünün. İkisi de "k" harfiyle başlıyor.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #40 Hepsine oy verdim hepsini seviyorum. Birde kayısı çekirdeği var. Herkes bilmez. Yer Anadolu çocuğu