Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 4 Mart 2021 #31 cengover_ekin dedi: Eki Görüntüle 905853 Sade masaüstüm. Fedora KDE. Beyaz tema ile takılıyorum bu aralar. Global tema: Moe Plasma Stili: Moe İkonlar: Tela Kvantum Teması: Moe Renkler: Moe Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu fotoğrafı ilk paylaştığınız konuyu buldum. Biraz Sherlock'umdur GNU/Linux dağıtımlarınızın masaüstünü paylaşalım Şimdi bilgisayarım kapalı, az sonra atacağım. Bu arada Tumbleweed nedir ordaki? Leap sürümünü LTS olarak düşün, Tumbleweed sürümünü Rolling olarak. www.technopat.net Samotne Ciasteczka dedi: Bir de Dash kısmı daha temiz olsa ve pencere tuşları solda olmasa... Genişletmek için tıkla... O zaman da Gnome oluyor
cengover_ekin dedi: Eki Görüntüle 905853 Sade masaüstüm. Fedora KDE. Beyaz tema ile takılıyorum bu aralar. Global tema: Moe Plasma Stili: Moe İkonlar: Tela Kvantum Teması: Moe Renkler: Moe Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu fotoğrafı ilk paylaştığınız konuyu buldum. Biraz Sherlock'umdur GNU/Linux dağıtımlarınızın masaüstünü paylaşalım Şimdi bilgisayarım kapalı, az sonra atacağım. Bu arada Tumbleweed nedir ordaki? Leap sürümünü LTS olarak düşün, Tumbleweed sürümünü Rolling olarak. www.technopat.net Samotne Ciasteczka dedi: Bir de Dash kısmı daha temiz olsa ve pencere tuşları solda olmasa... Genişletmek için tıkla... O zaman da Gnome oluyor
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Mart 2021 #32 Görkem Han dedi: Hocam bu arada bu fotoğrafı ilk paylaştığınız konuyu buldum. Biraz Sherlock'umdur GNU/Linux dağıtımlarınızın masaüstünü paylaşalım Şimdi bilgisayarım kapalı, az sonra atacağım. Bu arada Tumbleweed nedir ordaki? Leap sürümünü LTS olarak düşün, Tumbleweed sürümünü Rolling olarak. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Alıntıladım zaten o gönderiyi. Boşa gitmiş Şerlok yetenekleriniz Şimdi farkettim, benim alıntıladığım gönderi kasım ayındanmış. Siz gerçek orijinali buşmuşsunuz, tebrikler
Görkem Han dedi: Hocam bu arada bu fotoğrafı ilk paylaştığınız konuyu buldum. Biraz Sherlock'umdur GNU/Linux dağıtımlarınızın masaüstünü paylaşalım Şimdi bilgisayarım kapalı, az sonra atacağım. Bu arada Tumbleweed nedir ordaki? Leap sürümünü LTS olarak düşün, Tumbleweed sürümünü Rolling olarak. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Alıntıladım zaten o gönderiyi. Boşa gitmiş Şerlok yetenekleriniz Şimdi farkettim, benim alıntıladığım gönderi kasım ayındanmış. Siz gerçek orijinali buşmuşsunuz, tebrikler
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 4 Mart 2021 #33 cengover_ekin dedi: Şimdi farkettim, benim alıntıladığım gönderi kasım ayındanmış. Siz gerçek orijinali buşmuşsunuz, tebrikler Genişletmek için tıkla... Demiştim hocam Sherlock'um diye
cengover_ekin dedi: Şimdi farkettim, benim alıntıladığım gönderi kasım ayındanmış. Siz gerçek orijinali buşmuşsunuz, tebrikler Genişletmek için tıkla... Demiştim hocam Sherlock'um diye
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Mart 2021 #34 Arsenik dedi: Bir zamanlar beyaz terminal teması kullanıp bütün forumun gözünü kör ediyordu. Hain. Genişletmek için tıkla... illedelinux dedi: Beyaz tema sen farkında olmadan gözü yorar. İki yıl öncesine kadar ben de hep beyaz tema kullanırdım, tesadüfen koyu temaya geçmiştim, gözlüksüz pek göremiyordum, şimdi gözlük bile kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız @illedelinux hocam bununla ilgili önemli şeyler yazmış, o zaman dinlememişim. Artık koyu temaya geçme vakti geldi o halde.
Arsenik dedi: Bir zamanlar beyaz terminal teması kullanıp bütün forumun gözünü kör ediyordu. Hain. Genişletmek için tıkla... illedelinux dedi: Beyaz tema sen farkında olmadan gözü yorar. İki yıl öncesine kadar ben de hep beyaz tema kullanırdım, tesadüfen koyu temaya geçmiştim, gözlüksüz pek göremiyordum, şimdi gözlük bile kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız @illedelinux hocam bununla ilgili önemli şeyler yazmış, o zaman dinlememişim. Artık koyu temaya geçme vakti geldi o halde.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 4 Mart 2021 #35 cengover_ekin dedi: Yalnız @illedelinux hocam bununla ilgili önemli şeyler yazmış, o zaman dinlememişim. Artık koyu temaya geçme vakti geldi o halde. Genişletmek için tıkla... Gözler korunması gereken şeylerdir, bunun çok sonradan farkına vardım. Kıymetini bilin.
cengover_ekin dedi: Yalnız @illedelinux hocam bununla ilgili önemli şeyler yazmış, o zaman dinlememişim. Artık koyu temaya geçme vakti geldi o halde. Genişletmek için tıkla... Gözler korunması gereken şeylerdir, bunun çok sonradan farkına vardım. Kıymetini bilin.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #36 Mint Cinnamon güzel. İşimi görüyor. Debian elemantary vs. vs.den daha iyi bir görünüme sahip olduğunu düşünüyorum. Kişisel...
Mint Cinnamon güzel. İşimi görüyor. Debian elemantary vs. vs.den daha iyi bir görünüme sahip olduğunu düşünüyorum. Kişisel...
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Mart 2021 #37 Layan ve tela.