Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.881 Makaleler 3 Çözümler 9 22 Ekim 2024 #1 En sevdiğiniz mobil islemci markasi nedir ve neden? Şahsi olarak bu soruya Apple silicon ve Snapdragon derdim, hele ki Snapdragon son tanittigi islemci ile Apple'a sağlam bir tokat vuracak gibi.
En sevdiğiniz mobil islemci markasi nedir ve neden? Şahsi olarak bu soruya Apple silicon ve Snapdragon derdim, hele ki Snapdragon son tanittigi islemci ile Apple'a sağlam bir tokat vuracak gibi.
H hilarious102 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 68 22 Ekim 2024 #2 Denizius124 dedi: En sevdiğiniz mobil islemci markasi nedir ve neden? Şahsi olarak bu soruya Apple silicon ve Snapdragon derdim, hele ki Snapdragon son tanittigi islemci ile Apple'a sağlam bir tokat vuracak gibi. Genişletmek için tıkla... Apple Silicon. Artı 0 Eksi
Denizius124 dedi: En sevdiğiniz mobil islemci markasi nedir ve neden? Şahsi olarak bu soruya Apple silicon ve Snapdragon derdim, hele ki Snapdragon son tanittigi islemci ile Apple'a sağlam bir tokat vuracak gibi. Genişletmek için tıkla... Apple Silicon.
KS KS Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.881 Makaleler 3 Çözümler 9 22 Ekim 2024 #3 hilarious102 dedi: Apple silicon. Genişletmek için tıkla... M serileri cidden guzel ama a serilerinde geride kalıyorlar son yillarda. Artı 0 Eksi
hilarious102 dedi: Apple silicon. Genişletmek için tıkla... M serileri cidden guzel ama a serilerinde geride kalıyorlar son yillarda.
eyre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 22 Ekim 2024 #4 Apple Silicon ve Snapdragon piyasaya yön veriyor. Daha iyileri olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi