En sevdiğiniz müzikler nelerdir?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
En sevdiğiniz müzik nedir? Her gün sıkılmadan keyifle dinlediğiniz müzikler. Müzik arayışındayım açıkçası.

Son düzenleme:
Tür olarak mı? Metal ve Rock türevleri, Blues, Country, bazı Jazz parçaları ve Punk dinlerim genelde.

Zevkinize kalmış, ilk mesajımdakilerden Blues, Jazz ve Country dışındakileri gözüm kapalı önerebilirim. Bunları ayırmamın sebebi ise sevenlerinin diğer türlerden daha az olması, genel bir cevap vermek için yani.

Hocam ben en çok Pop müzik dinlerim. Diğer türlerden kulağıma güzel geleni dinlerim. Bizim @Motionless IN White sayesinde bu grubu da dinliyorum.

Dj Snake - Magenta Riddim.
Rio - Party Shaker.

Bunların dışında ben film müziklerini ve Rock türünü aşırı severim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…