Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 28 Temmuz 2020 #1 En sevdiğiniz müzik nedir? Her gün sıkılmadan keyifle dinlediğiniz müzikler. Müzik arayışındayım açıkçası. Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
En sevdiğiniz müzik nedir? Her gün sıkılmadan keyifle dinlediğiniz müzikler. Müzik arayışındayım açıkçası.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.828 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Temmuz 2020 #2 Tür olarak mı? Metal ve Rock türevleri, Blues, Country, bazı Jazz parçaları ve Punk dinlerim genelde.
Tür olarak mı? Metal ve Rock türevleri, Blues, Country, bazı Jazz parçaları ve Punk dinlerim genelde.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 28 Temmuz 2020 #3 Bora Dere dedi: Tür olarak mı? Metal ve Rock türevleri, Blues, Country, bazı Jazz parçaları ve Punk dinlerim genelde. Genişletmek için tıkla... Evet, tür olarak. Kesinlikle şu müziği kesinlikle dinle diyeceğiniz müzik var mı?
Bora Dere dedi: Tür olarak mı? Metal ve Rock türevleri, Blues, Country, bazı Jazz parçaları ve Punk dinlerim genelde. Genişletmek için tıkla... Evet, tür olarak. Kesinlikle şu müziği kesinlikle dinle diyeceğiniz müzik var mı?
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.417 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #4 Rap, Rock, Reggae, Country Music ve eski yabancı şarkılar. Furkan_D dedi: Kesinlikle şu müziği kesinlikle dinle diyeceğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... SK-Y Playlist · ibocuk · 43 items · 3 saves open.spotify.com
Rap, Rock, Reggae, Country Music ve eski yabancı şarkılar. Furkan_D dedi: Kesinlikle şu müziği kesinlikle dinle diyeceğiniz müzik var mı? Genişletmek için tıkla... SK-Y Playlist · ibocuk · 43 items · 3 saves open.spotify.com
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.828 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Temmuz 2020 #5 Zevkinize kalmış, ilk mesajımdakilerden Blues, Jazz ve Country dışındakileri gözüm kapalı önerebilirim. Bunları ayırmamın sebebi ise sevenlerinin diğer türlerden daha az olması, genel bir cevap vermek için yani.
Zevkinize kalmış, ilk mesajımdakilerden Blues, Jazz ve Country dışındakileri gözüm kapalı önerebilirim. Bunları ayırmamın sebebi ise sevenlerinin diğer türlerden daha az olması, genel bir cevap vermek için yani.
Cüneyt-2000 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknisyeni 28 Temmuz 2020 #6 Pink Floyd - High Hopes.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #7 Hocam ben en çok Pop müzik dinlerim. Diğer türlerden kulağıma güzel geleni dinlerim. Bizim @Motionless IN White sayesinde bu grubu da dinliyorum.
Hocam ben en çok Pop müzik dinlerim. Diğer türlerden kulağıma güzel geleni dinlerim. Bizim @Motionless IN White sayesinde bu grubu da dinliyorum.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 28 Temmuz 2020 #8 Cüneyt-2000 dedi: Pink Floyd - High Hopes. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneri için lakin benim zevkime hitap etmiyor. @Bora Dere @redd34 Teşekkürler öneri için.
Cüneyt-2000 dedi: Pink Floyd - High Hopes. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneri için lakin benim zevkime hitap etmiyor. @Bora Dere @redd34 Teşekkürler öneri için.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 28 Temmuz 2020 #9 Dj Snake - Magenta Riddim. Rio - Party Shaker. Bunların dışında ben film müziklerini ve Rock türünü aşırı severim. Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
Dj Snake - Magenta Riddim. Rio - Party Shaker. Bunların dışında ben film müziklerini ve Rock türünü aşırı severim.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 28 Temmuz 2020 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et