H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 19 Ocak 2021 #1 Evet, canım sıkıldı ve böyle bir konu açmak istedim. Sayın Sosyal üyeleri! Sorum en sevdiğiniz müzisyen kimdir? Kendimden örnek vermek gerekirse 6 yıldır davul(bateri) çaldığım için en sevdiğim müzisyen Mor ve Ötesi'nin bateristi Kerem Kabadayı. Ek olarak kurban grubunun bateristi Burak Alkan'ı da çok severim. Benim en çok sevdiğim birkaç performanslarını ekleyeyim. deli (davul arkası) | live @ KGF 2018 - mor ve ötesi - YouTube Kurban - Lambaya Püf De - Kuşadası Gençlik Festivali 2017 Kurban - Yalan - Zeytinli Rock Festivali 2017 - YouTube Evet, uzun lafın kısası sizin en sevdiğiniz müzisyenler kimler? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Evet, canım sıkıldı ve böyle bir konu açmak istedim. Sayın Sosyal üyeleri! Sorum en sevdiğiniz müzisyen kimdir? Kendimden örnek vermek gerekirse 6 yıldır davul(bateri) çaldığım için en sevdiğim müzisyen Mor ve Ötesi'nin bateristi Kerem Kabadayı. Ek olarak kurban grubunun bateristi Burak Alkan'ı da çok severim. Benim en çok sevdiğim birkaç performanslarını ekleyeyim. deli (davul arkası) | live @ KGF 2018 - mor ve ötesi - YouTube Kurban - Lambaya Püf De - Kuşadası Gençlik Festivali 2017 Kurban - Yalan - Zeytinli Rock Festivali 2017 - YouTube Evet, uzun lafın kısası sizin en sevdiğiniz müzisyenler kimler?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 19 Ocak 2021 #2 Avenged Sevenfold grubunun tüm üyeleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Avenged Sevenfold grubunun tüm üyeleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pragma Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 398 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #4 John Mayer.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #5 Haruki Murakami dedi: Evet, canım sıkıldı ve böyle bir konu açmak istedim. Sayın Sosyal üyeleri! Sorum en sevdiğiniz müzisyen kimdir? Kendimden örnek vermek gerekirse 6 yıldır davul(bateri) çaldığım için en sevdiğim müzisyen Mor ve Ötesi'nin bateristi Kerem Kabadayı. Ek olarak kurban grubunun bateristi Burak Alkan'ı da çok severim. Benim en çok sevdiğim birkaç performanslarını ekleyeyim. deli (davul arkası) | live @ KGF 2018 - mor ve ötesi - YouTube Kurban - Lambaya Püf De - Kuşadası Gençlik Festivali 2017 Kurban - Yalan - Zeytinli Rock Festivali 2017 - YouTube Evet, uzun lafın kısası sizin en sevdiğiniz müzisyenler kimler? Genişletmek için tıkla... Kendine Müzisyen ))
Haruki Murakami dedi: Evet, canım sıkıldı ve böyle bir konu açmak istedim. Sayın Sosyal üyeleri! Sorum en sevdiğiniz müzisyen kimdir? Kendimden örnek vermek gerekirse 6 yıldır davul(bateri) çaldığım için en sevdiğim müzisyen Mor ve Ötesi'nin bateristi Kerem Kabadayı. Ek olarak kurban grubunun bateristi Burak Alkan'ı da çok severim. Benim en çok sevdiğim birkaç performanslarını ekleyeyim. deli (davul arkası) | live @ KGF 2018 - mor ve ötesi - YouTube Kurban - Lambaya Püf De - Kuşadası Gençlik Festivali 2017 Kurban - Yalan - Zeytinli Rock Festivali 2017 - YouTube Evet, uzun lafın kısası sizin en sevdiğiniz müzisyenler kimler? Genişletmek için tıkla... Kendine Müzisyen ))
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 19 Ocak 2021 #6 Kendine müzisyen (!) Şanışer.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 19 Ocak 2021 #7 John Mayer, Lumineers, 21 Pilots, Ed Sheeran.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 19 Ocak 2021 #8 Linkin Park Avenged Sevenfold Boston Pink Floyd
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #10 Harun Tekin. Adam samimi.