En sevdiğiniz oyun karakteri kimdir?

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
Benim en sevdiğim karakterler:
1. Vito (Mafia 2)
2. Ellie (The Last of Us)
3. Joe (Mafia 2)
4. Johnny (GTA 4)
5. Niko bellic (GTA 4)
6. CJ (GTA SA)
5. Roman (GTA 4)
6. Fraklin (GTA 5)
7. Arthur Morgan (RDR2)

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Cj
2 Trevor
3 Tommy vercetti
4 Tommy Angelo
5 Arthur morgan
6 Teemo -moba evreninden bir tane de-

Benim en sevdiğim karakterler:
1. Vito (Mafia 2)
2. Ellie (The Last of Us)
3. Joe (Mafia 2)
4. Johnny (GTA 4)
5. Niko bellic (GTA 4)
6. CJ (GTA SA)
5. Roman (GTA 4)
6. Fraklin (GTA 5)
7. Arthur Morgan (RDR2)

Peter Parker diyelim direk en sevdiğim karakterdir gerek film gerek oyun olsun benim için anlamı aşırı derecede büyük çünkü onunla resmen aynı hayatı yaşıyorum ve annem gibi olan biriyle izlemiştim The Amazing Spider-Man serisi ve onu kaybettim filmlerini oyunlarını sürekli izlerdim PC'den özellikle The Amazing Spider-Man 2 Game'i bayağı bayağı oynardım tekrar tekrar bitirmiştim bir ara o yüzden benim için Peter Parker'dır çok net bu aşağıda paylaştığım fotoğrafın 2.olanı mod ile yapılmakta ki Peter Parker'ı benim için özel kılan detaylardan biriside bu zaten Andrew'ın Spider-Man'ını aşırı derecede seven birisi olarak ve hayatımın tıpatıp onun hayatına benzediği (yüz şeklim ve Tipimin'de dahil)çok hoş buldum bu modu ve Peter Parker'ı oyun dünyasında zaten seviyordum bu daha çok sevmemi sağladı sanki kendim oyundaymışım gibi garip bir his ama ciddi manada güzel benim düşüncem böyleydi.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 35
  • fqnjd3nwa9v91.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 36
Trevorin nesini seviyorsun?

GTA 4 oynarsan nefret edeceğini düşünüyorum.

Niko bellic yazılmalıydı diye düşünüyordum bende trevor çok anlamsız olmuş sanırım biraz matrak ve psikopat olduğunda ve loser bir karakter olduğunda koymuş gibime geldi ama herkesin kendi fikri sorgulama hakkımız yok.

Bence sembati duyulacak bir karakter değil, GTA 5 GTA SA gibi eğlence odaklı olduğundan ciddiyet yok gibi.

Bence sembati duyulacak bir karakter değil, GTA 5 GTA SA gibi eğlence odaklı olduğundan ciddiyet yok gibi.

Evet evet ben GTA 5'i spinoff olarak görüyorum ya hikayesinin bir anlamı yok ki karakterlerde bence berbat franklin dışında bana göre GTA 6'da çok geniş bir map olacağı söyleniyor tek umudum New York'un olması Liberty City yani bakalım ondan umutluyum GTA 5'i sevmememin bir diğer sebebi Los Angeles'te geçmesi.

Liberty City küçük bir harita var diye biliyorum.
Lucia bomba bir karakter olacağını düşünüyorum.
New York'ta geçmesi bence sıkıcı Başka bir şehir olması güzel olurdu bence.
Sürekli New York binaları görmek baydı doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…