İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 8 Mayıs 2021 #42 NFS most wanted 2005.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 8 Mayıs 2021 #43 Blur, NFS Undercover, Minecarft, Watch Dogs.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #44 Minecraft rakipsiz.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #45 Mert_ KOÇAK dedi: Blur, NFS Undercover, minecarft, Watch Dogs. Genişletmek için tıkla... Undercover cidden nasıl sevdin çok vasat bir oyun.
Mert_ KOÇAK dedi: Blur, NFS Undercover, minecarft, Watch Dogs. Genişletmek için tıkla... Undercover cidden nasıl sevdin çok vasat bir oyun.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 8 Mayıs 2021 #46 DKB dedi: Undercover cidden nasıl sevdin çok vasat bir oyun. Genişletmek için tıkla... 8 yaşındaydım daha.
DKB dedi: Undercover cidden nasıl sevdin çok vasat bir oyun. Genişletmek için tıkla... 8 yaşındaydım daha.
SosyalDelisiTR Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #47 İbrahim Gürel dedi: Şu ana kadar oynadığınız oyunlar arasında en sevdiğiniz ve unutamadığınız oyun nedir? Benim Battlefield 1. (tarihe bayağı bir ilgim old Genişletmek için tıkla... Fortnite
İbrahim Gürel dedi: Şu ana kadar oynadığınız oyunlar arasında en sevdiğiniz ve unutamadığınız oyun nedir? Benim Battlefield 1. (tarihe bayağı bir ilgim old Genişletmek için tıkla... Fortnite
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #48 Mert_ KOÇAK dedi: 8 yaşındaydım daha. Genişletmek için tıkla... O zaman normal tabii.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 8 Mayıs 2021 #49 DKB dedi: O zaman normal tabii. Genişletmek için tıkla... Şimdi bana versen o oyunu en fazla 2 saat oynar atarım. Oradaki ablalara falan aşık oluyordum.
DKB dedi: O zaman normal tabii. Genişletmek için tıkla... Şimdi bana versen o oyunu en fazla 2 saat oynar atarım. Oradaki ablalara falan aşık oluyordum.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #50 Mert_ KOÇAK dedi: Şimdi bana versen o oyunu en fazla 2 saat oynar atarım. Oradaki ablalara falan aşık oluyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen bir tane japon mu Çin'li mi ne vardı.
Mert_ KOÇAK dedi: Şimdi bana versen o oyunu en fazla 2 saat oynar atarım. Oradaki ablalara falan aşık oluyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen bir tane japon mu Çin'li mi ne vardı.