MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #31 Rap dinlemesm de bir aralar her saniye dinliyorum unutmuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rap dinlemesm de bir aralar her saniye dinliyorum unutmuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 17 Ekim 2018 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek tarzım olmasa da şu güne kadar baştan sona dinlediğim ve sevdiğim tek rap şarkıdır. Anısı var çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek tarzım olmasa da şu güne kadar baştan sona dinlediğim ve sevdiğim tek rap şarkıdır. Anısı var çünkü.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #33 Oxeld dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha güzeli varsa da ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel şarkı ya.
Oxeld dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha güzeli varsa da ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel şarkı ya.
Oxeld Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #34 Şanışer - Ludovico II (2018) - Albüm
A Abra Katabra Kilopat Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 187 18 Ekim 2018 #35 Cegıd asi ve onlar acımı bilemez hacım çok hoştur
Hasanx Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 1 18 Ekim 2018 #36 Rap şarkısıs değil de şu aralar İstanbul Trip dinliyorum Şam harika bir mc daha çok genç olmasına rağmen baya iyi bir albüm çıkardı eğer çizgisini bozmadan giderse türkçe rapin en iyileri arasına girer ama türkçe rapin kralı CEZA
Rap şarkısıs değil de şu aralar İstanbul Trip dinliyorum Şam harika bir mc daha çok genç olmasına rağmen baya iyi bir albüm çıkardı eğer çizgisini bozmadan giderse türkçe rapin en iyileri arasına girer ama türkçe rapin kralı CEZA
advocatus Hectopat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 70 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ekim 2018 #37 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silhouette Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 80 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2018 #38 Bazı bölümleri hala günümüze uyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazı bölümleri hala günümüze uyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 165370 Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 416 Çözümler 1 19 Ekim 2018 #39 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 35350 Kilopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 608 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Ekim 2018 #40 Bu da bayağı iyidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu da bayağı iyidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et