Ben newschooldan sadece ATI242 severim yeni albümden önce dipsomania albümünde attığı featler çok keyifli heleki sagoyla attığı bir de Şehinşah ile attığı featlar çok bal gibi.
Ben newschooldan sadece ATI242 severim yeni albümden önce dipsomania albümünde attığı featler çok keyifli heleki sagoyla attığı bir de Şehinşah ile attığı featlar çok bal gibi.
Şehinşah ve sagoyla attığı featlerdaki geçişler çok uyumlu ve güzel heleki suikast mevsimindeki Şehinşah'tan atiye geçiş anı ön yargılı yaklaşımları çok boş insanların atiye karşı bence dinledinmi bırakmıyorsun.
Evet hocam katılıyorum. Şu anda beraber işler yaptığı yapımcısı ulas da aynı şekilde. Ayrıca Şiir! De neredeyse dinlenmiyor bile. 2 gün önce çıkardığı albümün şu anda YouTube'da 200 görüntülenmesi olması şaşırtıyor beni.
Evet hocam katılıyorum. Şu anda beraber işler yaptığı yapımcısı ulas da aynı şekilde. Ayrıca şiir! De neredeyse dinlenmiyor bile. 2 gün önce çıkardığı albümün şu anda YouTube'da 200 görüntülenmesi olması şaşırtıyor beni.