4 448488 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 2 Mart 2021 #11 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Şimdi linçleyeceksiniz ama rep bence şarkı türü değil. Genişletmek için tıkla... Yok kanka linçlemeyiz neden böyle düşünüyorsun.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Şimdi linçleyeceksiniz ama rep bence şarkı türü değil. Genişletmek için tıkla... Yok kanka linçlemeyiz neden böyle düşünüyorsun.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 Ceza ve Killa.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #13 Silinen üye dedi: Yok kanka linçlemeyiz neden böyle düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim genelde öyle oluyor.
Silinen üye dedi: Yok kanka linçlemeyiz neden böyle düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim genelde öyle oluyor.
4 448488 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 2 Mart 2021 #14 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ne bileyim genelde öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sizin düşünceniz umarım linçlemezler.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ne bileyim genelde öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sizin düşünceniz umarım linçlemezler.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #15 En sevdiğiniz Rapçi kimdir? Beyler sizin en sevdiğiniz Rapçi/Rapçiler kimdir? Benim Şanışer, Hayki, Sagopa, Ceza, Şehinşah, Hidra... www.technopat.net Birde zaten böyle bir konu var neden yenisini açtınız ki ?
En sevdiğiniz Rapçi kimdir? Beyler sizin en sevdiğiniz Rapçi/Rapçiler kimdir? Benim Şanışer, Hayki, Sagopa, Ceza, Şehinşah, Hidra... www.technopat.net Birde zaten böyle bir konu var neden yenisini açtınız ki ?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #16 Snoop Dogg, Eazy - E, 50 Cent, Dr. Dre, DMX. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: En sevdiğiniz Rapçi kimdir? Beyler sizin en sevdiğiniz Rapçi/Rapçiler kimdir? Benim Şanışer, Hayki, Sagopa, Ceza, Şehinşah, Hidra... www.technopat.net Bir de zaten böyle bir konu var neden yenisini açtınız ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ona bakılırsa neredeyse her konu 1'den fazla kez açıldı.
Snoop Dogg, Eazy - E, 50 Cent, Dr. Dre, DMX. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: En sevdiğiniz Rapçi kimdir? Beyler sizin en sevdiğiniz Rapçi/Rapçiler kimdir? Benim Şanışer, Hayki, Sagopa, Ceza, Şehinşah, Hidra... www.technopat.net Bir de zaten böyle bir konu var neden yenisini açtınız ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ona bakılırsa neredeyse her konu 1'den fazla kez açıldı.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #17 Silinen üye dedi: Snoop Dogg, Eazy - E, 50 Cent, Dr. Dre, DMX. Hocam ona bakılırsa neredeyse her konu 1'den fazla kez açıldı. Genişletmek için tıkla... Ama konu eski de değil ki gayet güncel.
Silinen üye dedi: Snoop Dogg, Eazy - E, 50 Cent, Dr. Dre, DMX. Hocam ona bakılırsa neredeyse her konu 1'den fazla kez açıldı. Genişletmek için tıkla... Ama konu eski de değil ki gayet güncel.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Mart 2021 #18 Şu sıralar Şanışer. Ancak TRap'e kaymaya başladım.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #19 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ama konu eski de değil ki gayet güncel. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum öyle bir kural mı var? Herkes istediği konuyu açar.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ama konu eski de değil ki gayet güncel. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum öyle bir kural mı var? Herkes istediği konuyu açar.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mart 2021 #20 Profil fotomdan anlayabileceğiniz gibi Sagopa Kajmer. En sevdiğim şarkıları: Ben hüsrana komşuyum, düşersem yanarım ve uğurla bahtiyarı.
Profil fotomdan anlayabileceğiniz gibi Sagopa Kajmer. En sevdiğim şarkıları: Ben hüsrana komşuyum, düşersem yanarım ve uğurla bahtiyarı.