En sevdiğiniz rapçi ve hiphopçının en sevdiğiniz birkaç şarkısını söyleyin

Sagopa Kajmer.

Bir Pesimistin Gözyaşları
24
366. Gün
Ahmak Islatan
Bağdat
Baytar
Istakoz
Sertlik Kanında Var Hayatın
Vasiyet

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eminem'in tüm şarkıları olabilir sanırım. Till I Collapse, Lose Yourself gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sevdiğiniz rapçi ve hiphopçının en sevdiğiniz birkaç şarkısını söyleyebilir misiniz? Bol bol önerilerinizi bekliyorum.

Şehinşah.
Karma.
Milyon.
Pirana.
Yak Yak.
İmza. Ft. Hidra.
Duygusal olmaya gerek yok. Ft Sansar Salvo.
Sıfır Sıkıntı. Ft İstanbulTrip.
Plüton.
Sayın Türk.
Dünyadan Atlas'a.
Kabul Olmaz Bizim Gibiler. Ft Vio.
M. I. Ş
Delireceğim.
Darilmak Yok.
Kader. Ft Aspova.

@495477

En sevdiğim rapçi Şehinşah, adamı yarım saat övebilirim ama konu bu değil.

Şehinşah FT Pit10 - Hagg
Hayal ( Eski olan )
Koyu
Ahlaka mugayir
Plüton
Yan
Ambale oldum sevgilim
Haşhaşin marşı
Şehinşah FT Hayki, Fieber - Politik a politik
Sayın Türk
Arkadaş
Şehinşah FT Hidra - Krang
Şehinşah FT Sansar Salvo - Duygusal olmaya gerek yok
Züğürdün çenesi
Kunteper
İntro
Rehabilite
Milyon
Yak yak yak
Şehinşah FT Patron - Kalk
Hiphop okulu
Kendine hayran p*****k
Apartman savaşları
Gına FT Patron, Şehinşah - Ters takla
Hepsi benim
Hepsi benim 2

Bunlar en sevdiğim şarkılarının tamamı değil ama tamamını yazsam liste uzar gider o yüzden sadece bunları yazdım.

Şehinşah Türkçe rap tarihine adını yazdırmış harika rapçilerden biridir.

Ben aklıma gelenlerin hepsini yazabilirdim ama gerçekten üşendim.

YouTube yorumlarında görmüştüm; "onlara Şehinşah'dan bahsetmeyin, çünkü anlamazlar" diye.
Gerçekten dinlemeden anlaşılmıyor.
Şehinşah'ın olayı Rhyme'ları.
Kalemi çok ama çok kuvvetli, adam kelimeleri kendi diline göre büküyor ve bundan kafiye oluşturuyor. İlk kelimenin son hecesi ile ikinci kelimenin ilk hecesini birbirine uyduruyor. Bu aşırı zor bir durum, kesinlikle daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.

Ben çok fazla rapçi dinliyorum, ama şöyle bir şey var ki; diğer rapçilerin çoğunun birkaç şarkısı harici hoşuma gitmiyor, sanki sırf şarkı olsun diye yapılmış gibi. Şehinşah'ın bütün parçalarının iyi olması da çok garip, gerçekten Şehinşah'ın kötü yaptığı iş yok, adam her türlü tarzda da yapabiliyor o da çok iyi.
Mesela hardcore popülerken hardcore yaptı. Gangsta rap revaçta iken istanbultrip ile beraber parçalar çıkardı, şimdi daha farklı bir tarz yapıyor. Hepsini de çok başarılı yapıyor. Başkaları fanboy gözüyle bakabilir bana, ama eğer birinin fanboyu olacaksam bu kişi Şehinşah olmalı. Hak ediyor gerçekten.

Zibilyon tane insanla feat atıp hepsinin sesine de yakışıyor olması da çok ayrı bir kafa.

Aklıma gelmişken; güller & Rhyme'da mükemmel bir parçadır. Hiç dinlemediyseniz ve dinlemek istiyorsanız Şehinşah'ın bütün parçalarını dinleyebilirsiniz özel olarak öneri aramanıza gerek yok.

Beğenmediğim şarkıları;

Yaz yağmurum (çok kaliteli bir iş, ama sözleri benim için bir anlam ifade etmiyor),
Ebru keskin ile yaptığı, Taktik'de Şehinşah arka planda kalmış ve çok etkisiz kaldığını söyleyebilirim, boş bir şarkı yani.

Şehinşah demişken Karma Company'den bahsetmemek de olmaz, Şehinşah ve Hidra'nın kurmuş olduğu bir gruptur. Bünyesinde çok kaliteli isimler bulundurmaktadır, ve Şehinşah adeta bir yetenek avcısı gibi yeni yetenekleri bünyeye katmaya devam ediyor, (sali gibi).

Sagopa Kajmer kaliteli bir isim, güzel parçaları var, ama tarzım değil. Şarkıları çok dinledikten sonra bayıyor, Şehinşah'ın bir diğer özelliği de baymaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…