Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 20 Eylül 2021 #51 2pac, E-40, Young Jeezy, Ice Cube, Method Man, Snoop, Future, Travis... Çok fazla. Yerli yok
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 20 Eylül 2021 #52 Ayreminis dedi: 2pac, e-40, young jeezy, ıce cube, method man, snoop, future, travis... Çok fazla. Yerli yok. Genişletmek için tıkla... Sen bensin.
Ayreminis dedi: 2pac, e-40, young jeezy, ıce cube, method man, snoop, future, travis... Çok fazla. Yerli yok. Genişletmek için tıkla... Sen bensin.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 20 Eylül 2021 #53 Denji dedi: Blackpink grubundan Jennie desem linç yemem umarım . Genişletmek için tıkla... Güzel kadın btw
Denji dedi: Blackpink grubundan Jennie desem linç yemem umarım . Genişletmek için tıkla... Güzel kadın btw
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #54 Şehinşah, Contra, Massaka ve Diablo.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 20 Eylül 2021 #55 J-O-K-E-R vurun hepsini ve Ati242. Sürprizbozan: Alamancılar Rac10 ve Volo
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Eylül 2021 #56 Joey BadaSSs dedi: Hmm bayağı rapper dinledim tanımadığım yok birkaç şarkı önerebilir misin o sanatçıdan? Merak ettim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kpop sevmeyebilirsiniz ama mesela şuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mburaktekin dedi: Mode Xl, Sansar Salvo, Evren Besta. Hatta Besta'nın albüm CD'sini aldım bugün. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan PP'nizde Solar varmış, yoksa bir Mamamoo hayranı daha mı var Technopat'ta :d
Joey BadaSSs dedi: Hmm bayağı rapper dinledim tanımadığım yok birkaç şarkı önerebilir misin o sanatçıdan? Merak ettim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kpop sevmeyebilirsiniz ama mesela şuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mburaktekin dedi: Mode Xl, Sansar Salvo, Evren Besta. Hatta Besta'nın albüm CD'sini aldım bugün. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan PP'nizde Solar varmış, yoksa bir Mamamoo hayranı daha mı var Technopat'ta :d
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 20 Eylül 2021 #57 Türk rapçi Joker, Allame yabancı Eminem.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #58 Lee Yubin dedi: PP'nizde Solar varmış, yoksa bir Mamamoo hayranı daha mı var Technopat'ta :d Genişletmek için tıkla... Yoo, Kpop takip etmem, gözüme güzel gelmişti koydum. Yakında değiştireceğim zaten.
Lee Yubin dedi: PP'nizde Solar varmış, yoksa bir Mamamoo hayranı daha mı var Technopat'ta :d Genişletmek için tıkla... Yoo, Kpop takip etmem, gözüme güzel gelmişti koydum. Yakında değiştireceğim zaten.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2021 #59 Biraz değiştiriyorum soruyu. En sevdiğim çiftler ; 1. JokerAllame 2. Yunus Emre & Frekans 3. Şehinşah & Hidra Lee Yubin dedi: Kpop sevmeyebilirsiniz ama mesela şuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar "Rap"çi ise ben yanlarında Şehinşah Joker'im. Son düzenleme: 20 Eylül 2021
Biraz değiştiriyorum soruyu. En sevdiğim çiftler ; 1. JokerAllame 2. Yunus Emre & Frekans 3. Şehinşah & Hidra Lee Yubin dedi: Kpop sevmeyebilirsiniz ama mesela şuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar "Rap"çi ise ben yanlarında Şehinşah Joker'im.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Eylül 2021 #60 Showdown King dedi: Biraz değiştiriyorum soruyu. En sevdiğim çiftler ; 1. JokerAllame 2. Yunus Emre & Frekans 3. Şehinşah & Hidra Bunlar "Rap"çi ise ben yanlarında Şehinşah Joker'im. Genişletmek için tıkla... Niye sürekli sevemediğiniz şeylere laf atıyorsunuz anlamıyorum. Ben senin dinlediklerine herhangi bir şey demiyorum. Ayrıca "rap"çi dediğin nasıl oluyormuş bir açıkla madem merak ettim.
Showdown King dedi: Biraz değiştiriyorum soruyu. En sevdiğim çiftler ; 1. JokerAllame 2. Yunus Emre & Frekans 3. Şehinşah & Hidra Bunlar "Rap"çi ise ben yanlarında Şehinşah Joker'im. Genişletmek için tıkla... Niye sürekli sevemediğiniz şeylere laf atıyorsunuz anlamıyorum. Ben senin dinlediklerine herhangi bir şey demiyorum. Ayrıca "rap"çi dediğin nasıl oluyormuş bir açıkla madem merak ettim.