R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 12 Ağustos 2020 #11 Tupac Türk rapçi olarak da hidra yaptığı protest parçaları çok sağlam. Son düzenleme: 12 Ağustos 2020
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #12 En sevdiğim rapçi kesinlikle Şanışer. Mükemmel biri her anlamda. 2. sokrat 3. mert şenel.
Sucuklu Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 227 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #13 NF ve Neffex ama baş sırada altın harflerle E M I N E M. Türk olarak eskiden Contra dinlerdim.
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #14 Khontkar... Şu klibin güzelliğini hangi rapper verebilir? Tupac? Biggie? TS? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Khontkar... Şu klibin güzelliğini hangi rapper verebilir? Tupac? Biggie? TS? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 12 Ağustos 2020 #15 En sevdiğim Türk Rapçi Maestro. En sevdiğim yabancı Rapçi ise Juice Wrld. Yaşıyor olsaydı keşke.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #16 saian
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #17 alperkrt17 dedi: Khontkar... Şu klibin güzelliğini hangi rapper verebilir? Tupac? Biggie? TS? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Knothar abimi buraya atman bile suç? O daha iyilere laik.
alperkrt17 dedi: Khontkar... Şu klibin güzelliğini hangi rapper verebilir? Tupac? Biggie? TS? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Knothar abimi buraya atman bile suç? O daha iyilere laik.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #18 Contra
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #19 yyofc dedi: Knothar abimi buraya atman bile suç? O daha iyilere laik. Genişletmek için tıkla... D-Dostum a-adamın adını yanlış okudun. Şimdi o çok kızdı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yyofc dedi: Knothar abimi buraya atman bile suç? O daha iyilere laik. Genişletmek için tıkla... D-Dostum a-adamın adını yanlış okudun. Şimdi o çok kızdı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #20 alperkrt17 dedi: D-Dostum a-adamın adını yanlış okudun. Şimdi o çok kızdı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... a shit here we go again. ben ölüp geliyorum.
alperkrt17 dedi: D-Dostum a-adamın adını yanlış okudun. Şimdi o çok kızdı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... a shit here we go again. ben ölüp geliyorum.