E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Şu yalan dünyaya az bir bak. Tabii gönül gözün değil ise astigmat. Yardım olur bazen klasik laf. Çünkü iyi görünüp *** olmanın taktiği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu yalan dünyaya az bir bak. Tabii gönül gözün değil ise astigmat. Yardım olur bazen klasik laf. Çünkü iyi görünüp *** olmanın taktiği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 4 Eylül 2020 #2 Romance is dead and done. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herşey gibi.
Romance is dead and done. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herşey gibi.
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #3 Güneşi söndürün öldü umutlar - No 1
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 4 Eylül 2020 #4 Life it seems to fade away, drifting further everyday... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Life it seems to fade away, drifting further everyday... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 4 Eylül 2020 #5 Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece. Benim sadık yarim kara topraktır. Son düzenleme: 4 Eylül 2020
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #6 Bi' sert tavırla karşılarsa seni hayat Bi' dirsek darbesi kadar da can yaksa Buna da dayanacak o gücü bulursun Sertlik kanında var hayatın, anladın mı hayatım?anlattım ben
Bi' sert tavırla karşılarsa seni hayat Bi' dirsek darbesi kadar da can yaksa Buna da dayanacak o gücü bulursun Sertlik kanında var hayatın, anladın mı hayatım?anlattım ben
cptkucuk Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 246 Çözümler 2 4 Eylül 2020 #7 Bir tek dileğim var, mutlu ol yeter
Lkzeak Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 129 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #8 Sarılasın diye bekliyorum, açtım kollarımı Anlamak için soruyorum, bana mutluluk yasak mı? Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
Sarılasın diye bekliyorum, açtım kollarımı Anlamak için soruyorum, bana mutluluk yasak mı? Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor