Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #21 Indie veya Rock.
lefraid Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 13 Nisan 2022 #22 msn dedi: Tam türünü bilmiyorum ama sanırım İngilizce pop olarak geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok hoşuma gitti hatta Spotify'dan bir playlist yapmaya başladım bu tür şarkılarla. Eğer elinde varsa bunlardan beklerim me, i'm pain
msn dedi: Tam türünü bilmiyorum ama sanırım İngilizce pop olarak geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok hoşuma gitti hatta Spotify'dan bir playlist yapmaya başladım bu tür şarkılarla. Eğer elinde varsa bunlardan beklerim me, i'm pain
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2022 #23 lefraid dedi: Çok hoşuma gitti hatta Spotify'dan bir playlist yapmaya başladım bu tür şarkılarla. Eğer elinde varsa bunlardan beklerim me, i'm pain Genişletmek için tıkla... Şu anda aklıma sadece aynı sanatçıya ait alttaki şarkı geldi. Denk gelirse atarım gene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca karışık bir playlistim var hoşuna giden olur belki. tou vel de ameicano Playlist · umut · 86 items · 3 saves open.spotify.com
lefraid dedi: Çok hoşuma gitti hatta Spotify'dan bir playlist yapmaya başladım bu tür şarkılarla. Eğer elinde varsa bunlardan beklerim me, i'm pain Genişletmek için tıkla... Şu anda aklıma sadece aynı sanatçıya ait alttaki şarkı geldi. Denk gelirse atarım gene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca karışık bir playlistim var hoşuna giden olur belki. tou vel de ameicano Playlist · umut · 86 items · 3 saves open.spotify.com
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Nisan 2022 #24 msn dedi: S*kerim böyle hayatı deyince dinlediğim şarkılar Genişletmek için tıkla... Playlist ismin iyiymiş fhcbdkjcd .
msn dedi: S*kerim böyle hayatı deyince dinlediğim şarkılar Genişletmek için tıkla... Playlist ismin iyiymiş fhcbdkjcd .
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2022 #25 just chillin dedi: Playlist ismin iyiymiş fhcbdkjcd . Eki Görüntüle 1359460 Genişletmek için tıkla... Hayat zevki bırakmadılar ki
just chillin dedi: Playlist ismin iyiymiş fhcbdkjcd . Eki Görüntüle 1359460 Genişletmek için tıkla... Hayat zevki bırakmadılar ki
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2022 #26 Rock.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 14 Nisan 2022 #27 Yabancı ve Türkçe rap dinliyorum genellikle.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.255 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 14 Nisan 2022 #28 Vocalectro ve VocaTrance. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vocalectro ve VocaTrance. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #29 Post-Rock Ambient Techno, Breakcore, Future Garage
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 20 Nisan 2022 #30 Rap ve pop müzik. Rock dinlemeye çalıştım fakat yalnızca Rammstein'i beğendim.