Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Haziran 2020 #1 En sevdiğiniz şarkılar neler? Benim ektedir; Hele ilk baştaki enstrüman kısmı beni benden alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet ben bir arabeskçiyim.
En sevdiğiniz şarkılar neler? Benim ektedir; Hele ilk baştaki enstrüman kısmı beni benden alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet ben bir arabeskçiyim.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve her türlü Ahmet Kaya şarkısı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve her türlü Ahmet Kaya şarkısı.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 17 Haziran 2020 #3 Yerli ve milli metal Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yerli ve milli metal Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Haziran 2020 #4 Ahmet Kaya'da sevdiğim bir sanatçıdır. İlk 5'ime giren sanatçılardandır.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #5 En sevdiğim yabancı şarkı Feel İt Still; En sevdiğim Türkçe Rap AĞLA; En sevdiğim oyunun şarkısı Nirvana - heart shaped box - (Dead Sara Cover).
En sevdiğim yabancı şarkı Feel İt Still; En sevdiğim Türkçe Rap AĞLA; En sevdiğim oyunun şarkısı Nirvana - heart shaped box - (Dead Sara Cover).
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Haziran 2020 #6 En sevdiğim bir şarkı yok ama bu denilebilir: Knockin on Heaven's Door.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 17 Haziran 2020 #7 Bu ara dinlediğim tek şarkı = Godzilla
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 17 Haziran 2020 #8 Hydro2K dedi: En sevdiğiniz şarkılar neler? Benim ektedir; Hele ilk baştaki enstrüman kısmı beni benden alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet ben bir arabeskçiyim. Genişletmek için tıkla... Neşet Ertaş tüm şarkıları.
Hydro2K dedi: En sevdiğiniz şarkılar neler? Benim ektedir; Hele ilk baştaki enstrüman kısmı beni benden alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet ben bir arabeskçiyim. Genişletmek için tıkla... Neşet Ertaş tüm şarkıları.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 17 Haziran 2020 #9 Çok var. Ama bu aralar bu şarkıya taktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok var. Ama bu aralar bu şarkıya taktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #10 En sevdiğim Türkçe Rap: Sokaklarına Serseriyim En sevdiğim şarkı (diğer): Can Bedenden Çıkmayınca En sevdiğim yabancı şarkı ise; Nothing Else Matters
En sevdiğim Türkçe Rap: Sokaklarına Serseriyim En sevdiğim şarkı (diğer): Can Bedenden Çıkmayınca En sevdiğim yabancı şarkı ise; Nothing Else Matters