Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 9 Ocak 2019 #1 Evet en sevdiğiniz şarkılar neler? Şahsen Josh Middleton' ı gezinirken buldum. 14 yaşında "You Know" şarkısıyla ünlü oldu. Aleyna Tilki de neymiş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de "Fall Out Boy" grubunu keşfettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da o grubun bir diğer şarkısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet en sevdiğiniz şarkılar neler? Şahsen Josh Middleton' ı gezinirken buldum. 14 yaşında "You Know" şarkısıyla ünlü oldu. Aleyna Tilki de neymiş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de "Fall Out Boy" grubunu keşfettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da o grubun bir diğer şarkısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sharpie Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 82 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fenerbahçe U-15 Stoper 9 Ocak 2019 #2 Marwa Loud Billet ve Mary jane favorim tabii istersen Ceza veya Ezhel dinleyebilirsin.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 9 Ocak 2019 #3 Ceza Mürekkep Doldurdum Patron Flex ft. Saian Günaha batmışız Beyblade Anime Jenerik Müziği Bülent Ersoy Mazallah.
Ceza Mürekkep Doldurdum Patron Flex ft. Saian Günaha batmışız Beyblade Anime Jenerik Müziği Bülent Ersoy Mazallah.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Ocak 2019 #4 Favori şarkıların zaman zaman değiştiğini düşünüyorum. Şimdilik bununla idare ediyorum.
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 10 Ocak 2019 #5 Vavien. dedi: Favori şarkıların zaman zaman değiştiğini düşünüyorum. Şimdilik bununla idare ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet benim favorilerim de değişiyor ama şu an yukarıdakileri dinliyorum. Bir şarkı belli bir süreden sonra sıkıyor.
Vavien. dedi: Favori şarkıların zaman zaman değiştiğini düşünüyorum. Şimdilik bununla idare ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet benim favorilerim de değişiyor ama şu an yukarıdakileri dinliyorum. Bir şarkı belli bir süreden sonra sıkıyor.