En sevdiğiniz Sekiro sonu nedir?

kyujin

Decipat
Sekiro oynayan ya da izleyen arkadaşlarım en sevdiğiniz Sekiro sonu nedir? Spoiler olmasın diye buraya yazmayacağım ama siz cevaplarken spoiler ekleyebilirsiniz.

(Ben 3 kere bitirmeme rağmen sürekli aynı sonu seçtim (2 Everblossom kullandığımız sonu ve hiçbir şey kullanmadığımız sonu). Iron Code emirlerini reddettim ve challangeları yapmadım. Bu nedenle 2 tane bossu hiç kesmedim ama pişman değilim. Yine de oyunu tam olarak bitirip gerçek bir Shinobi olduğuma inanıyorum.)

(Şiddetle oynamanızı tavsiye ederim bu arada. Souls oyunu daha önce oynamamış olsanız bile ilk olarak bundan başlanılabilir. Zaten combat bakımından souls oyunlarına nazaran üstüne koyulmuş bir oyun. Hikayesi de tatmin edici ve gayet güzel. Bölüm tasarımları, bosslar, düşman çeşitliliği ve oyun akışı gerçek bir başyapıt benim gözümde. Eğer bu konudan görüyorsanız kesinlikle oynayın.)

Oynadığım en iyi oyunlardan.
Sona gelmeden save alıp 3 sonu da denemiştim. Fazla farklı hissettirmeseler de Kuro'nun ruhunun Divine Child'ın içinde yaşadığı, bizim de onlarla beraber yaşadığımız son favorimdi.

Oyun bana zor gelmedi açıkçası. Lady Butterfly'dan sonra alıştım diyebilirim. Söylediğiniz son güzel bir son ama ben daha dramların adamıyım diyebilirim.

Oyun bana zor gelmedi açıkçası. Lady Butterfly'dan sonra alıştım diyebilirim. Söylediğiniz son güzel bir son ama ben daha dramların ada mıyım diyebilirim.

Dram istiyorsan,
Kuro'nun öldüğü bizimde baştaki gibi sculptor olduğumuz son.

Dram istiyorsan,
Kuro'nun öldüğü bizimde baştaki gibi sculptor olduğumuz son.
Bu sonu uygulamıştım. Güzel bir sondu. O kadar son içerisinden bunun hikayenin sonuna yakıştıramadım sadece. Verdiğimiz serüven buna uygun değil gibi gelmişti.

Bu sonu uygulamıştım. Güzel bir sondu. O kadar son içerisinden bunun hikayenin sonuna yakıştıramadım sadece. Verdiğimiz serüven buna uygun değil gibi gelmişti.

Her şey istediğimiz gibi olsaydı bu oyunda bu kadar güzel olmayabilirdi o yüzden böyle düşünerek verdiğimiz emeği bir kenara atarak aldığım keyife bakmıştım ben.

Her şey istediğimiz gibi olsaydı bu oyunda bu kadar güzel olmayabilirdi o yüzden böyle düşünerek verdiğimiz emeği bir kenara atarak aldığım keyife bakmıştım ben.
Farklı bir bakış açısı, beğendim. Fazla kişi bu sonu beğenmiyor ben de seviyordum sizin bu düşünceniz gülümsetti.

Emma ve çatıdaki Isshim ile oynamadım diye içimde bir burukluk var. Oyunu sildim bir kez daha oynamak da istemiyorum. 3 kere bitirmek bu oyuna yeterli

Shura Ending aslında güzel bir son tavsiye ederim. Zevkli bir oynanışı var ve zaten hızlıdan ulaşılabiliyor. Bence bir 7 saat gibi değerli bir süreyi bu güzel oyunla keyiflendirebilirsin.

ya ben ilk kez alıp oynadım. ve bu sonlar ile ilgili bilgim yok hiç. ben yeni bitirdim. Kuro öldü maalesef Allah rahmet eylesin. Ancak diğer sonlar nasıl oluyor anlamadım. Kuro'nun ölmediği son var mı? Ayrıca bana çok kısa geldi hikaye. yaklaşık bir 15 saatte bitti.

Emin Çıtak bunun için rehber yapmıştı. Aynı şekilde oynayarak 3 sonu birden yapabilirsin. Linki aşağı bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…