H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 5 Mart 2021 #11 Süper men. Babam deyip prim kasmam yok mu?
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #12 CoronaMan.
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #13 OSAYİSAMUEL dedi: Marveldan söyleyecek olursam Hulk. DC'den ise sanırım Joker olurdu. Özellikle son filmde ki Jokerle daha da körüklendi bu Joker sevgisi. Genişletmek için tıkla... ama joker süper kahraman değilki
OSAYİSAMUEL dedi: Marveldan söyleyecek olursam Hulk. DC'den ise sanırım Joker olurdu. Özellikle son filmde ki Jokerle daha da körüklendi bu Joker sevgisi. Genişletmek için tıkla... ama joker süper kahraman değilki
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #14 Arifefes dedi: ama joker süper kahraman değilki Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam. Süper kahraman olması için illa yeteneklere ihtiyacı yok ki. Benim için süper kahraman
Arifefes dedi: ama joker süper kahraman değilki Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam. Süper kahraman olması için illa yeteneklere ihtiyacı yok ki. Benim için süper kahraman
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #15 OSAYİSAMUEL dedi: Kime göre neye göre hocam. Süper kahraman olması için illa yeteneklere ihtiyacı yok ki. Benim için süper kahraman Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil de Evil Villain (süper kötü) olarak geçiyor hatta tüm filmlerde en iyi 4. süper kötü imiş The Joker & The 9 Most Evil Movie Villains Of All Time, Ranked While Joker is one of the most recent evil villains to grace the big screen, he's not the worst of cinema's worst monsters. screenrant.com
OSAYİSAMUEL dedi: Kime göre neye göre hocam. Süper kahraman olması için illa yeteneklere ihtiyacı yok ki. Benim için süper kahraman Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil de Evil Villain (süper kötü) olarak geçiyor hatta tüm filmlerde en iyi 4. süper kötü imiş The Joker & The 9 Most Evil Movie Villains Of All Time, Ranked While Joker is one of the most recent evil villains to grace the big screen, he's not the worst of cinema's worst monsters. screenrant.com