mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #11 DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve ı. Selim. Genişletmek için tıkla... Cem ersever pp de belli oluyordur umarım.
DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve ı. Selim. Genişletmek için tıkla... Cem ersever pp de belli oluyordur umarım.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Kasım 2022 #12 Mete Han, Atilla ve tabii ki Atatürk
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #13 Taha E.1907 dedi: Esat Oktay Yıldıran. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçen şehitliğe gittim ve uğradım, büyük üstat. DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve I. Selim. Genişletmek için tıkla... Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri, Metehan, Enver paşa sayılabilir.
Taha E.1907 dedi: Esat Oktay Yıldıran. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçen şehitliğe gittim ve uğradım, büyük üstat. DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve I. Selim. Genişletmek için tıkla... Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri, Metehan, Enver paşa sayılabilir.
w00zy Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #14 Yavuz Sultan Selim Cezzar Ahmet paşa Çöl kaplanı Fahrettin paşa
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
deathhand Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #16 Timur, Yavuz ve Atilla.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 716 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #18 DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve I. Selim. Genişletmek için tıkla... 4. Murat Han Hazretleri مراد رابع
DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve I. Selim. Genişletmek için tıkla... 4. Murat Han Hazretleri مراد رابع
FuseLyx Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 33 2 Kasım 2022 #19 DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve ı. Selim. Genişletmek için tıkla... Metehan.
DarkSummer dedi: En sevdiğiniz Türk komutan kim? Benim II. Mehmet ve ı. Selim. Genişletmek için tıkla... Metehan.
dost Megapat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 670 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #20 Fatih Sultan Mehmet.