En Sevdiğiniz Uçak Nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

02:08 deki manevra gibi özelliklerden ötürü ve bir de hemen kanat bitiminden sonraki baş tarafın kıvrımı kuğuyu anımsatıyor.

Son düzenleme:
Yolcu uçağı olarak Boeing 737-800'ü seviyorum, nedenini de bilmiyorum Ayrıca Concorde'a bayılıyorum.

Dassault Rafale, ön profilden bu kadar tahrik edici başka bir uçak yok bence. Tek eksiği o yakıt takviye probunun katlanabilir olmaması.

@Jira Senin de Rafale sevdiğin ifşa oldu hadi utanma itiraf et Avrupa yapımı bir uçağı sevdiğini. (Şaka yapıyorum)

@Jira Senin de Rafale sevdiğin ifşa oldu hadi utanma itiraf et Avrupa yapımı bir uçağı sevdiğini. (Şaka yapıyorum)
Güzel ve seksi uçak ama asla bir emektar Amerikan ve Rus uçağının yerini tutmayacaktır. Namı diğer satıl(a)mayan uçaktır Rafale, kataloglarla 3. Dünya ülkelerine pazarlamaya devam Avrupa.

Havacı değil de denizci gibi ben de donanma uçaklarını çok fazla seviyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…