En sevdiğiniz ülke hangisi?

Fikir belirten çoğu kişi zaten o ülkeye gitmemiştir. İnternette gördüğünüz kadarıyla, o ülkenin insanlarını seviyorsunuzdur belki vesaire.

Fikir belirten çoğu kişi zaten o ülkeye gitmemiştir. İnternette gördüğünüz kadarıyla, o ülkenin insanlarını seviyorsunuzdur belki vesaire.
İnternet bize çoğu zaman en iyi yanlarını gösteriyor, bu nedenle bir şey söylemek çok sağlıklı değil. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarımdan duyduklarım kadarıyla ben oyumu Türkiye'den yana kullanıyorum.

Türkiye zaten güzel bir ülke. Ama artan hayat pahalılığı ve insanların yozlaşması nedeniyle sevilmemesi gayet normal. Yoksa hepimiz ülkemizi seviyoruz. Kültürel ve turizm olarak mükemmel bir ülke.
Evet. Ben hayatımda hiç başka bir ülkeye gitmedim. Çünkü bu bir lüks bizim için. Fakat dünya üzerindeki birçok ülkede bu orta seviye kategoride. Yani lüks değil onlar için, normal bir şey. İşte bu da Türkiye'den nefret etmemin birçok sebeplerinden bir tanesi. Normalde ülkeyi seviyorum. Fakat ülkenin potansiyelini çöpe atıyorlar. Bunun sebebi de halkımız olduğu için Türk insanlarını da pek sevemiyorum. Çünkü burda 80 milyon kişinin yaşadığı bir ülkenin yarısından fazlası ülkenin iyiliğine değil kötülüğüne çalışıyor. Ve sanki bundan memnunmuş gibi davranıyorlar. İşte böyle insanlar olduğu için ve bunların sayısı ülkenin yarısından fazla olduğu için ülkeye umudum kalmadı, kendime umudum kalmadı. Büyük bir paraya sahip olmayı geçtim, büyük bir paraya sahip olsam bile yurt dışına çıkabilmek yine kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…