En sevdiğiniz ülke hangisi?

Hocam arkadaş tam olarak öyle demiyor. Diyor ki yurt dışına çıkmamış insanlar yurt dışındaki ülkelerin en mükemmel özelliklerini baz alıyor fakat Türkiye'nin en kötü özelliklerini baz alıyorlar diyor. Şimdi buradan yola çıkarak soruyorum. Ülkemizin coğrafyası güzel, gerçekten yardımsever ve iyi insanlarımız da var, Cumhuriyet'imizin kurucusu Atatürk, ülkenin yemekleri de çok güzel. Başka ne iyi özelliği var diye sorarsam ne cevap verebilirsiniz?

Muhtemelen veremezsiniz çünkü yok. Ama tabii ki yurt dışında da olumsuz yönler olduğu konusunda haklısınız.

Son zamanlar da hızla gelişen savunma sanayi, çeşitli spor dallarında büyük başarılar, eski medeniyetlerin mirasları, mevsim çeşitliliği . Son örnek verebileceğim değişmekte olan mülakat sistemi.

Konsepti eleştiri(%90'ı Türkiye) olan bir kanalı izleyip buna göre yorum yapmak, Güvercin Avcısı TV diye bir kanalı izleyip ''ne çok güvercin avlıyorlar'' demek gibi dostum. Yani burada bir mantık hatası var. Bara gidip alkol alınmasını sorgulamak gibi...
Video izleyerek fikir edinmenin doğru olmadığını zaten belirttim zira insanlar izlemeyi sevdiği videoları izler. ABD'nin en güzel yerlerinde yürüyen birisinin videosu mesela... Kimse ABD'nin siyasetini araştırmaz mesela, Hollanda'nın 2025 seçimini ve yaşananları kaçınız biliyor mesela? Demek istediğim bu aslında.

Başka yok hocam. Bende zaten ilk mesajımda ülkemizin kültürel ve turizm açısından mükemmel olduğunu ancak artan hayat pahalılığı ve yozlaşmış insanlar yüzünden insanların sevmemesinin normal olduğunu belirttim. Arkadaşında diğer ülkeleri insanların mükemmel sanması cümlesine katıldığımı belirttim.
Türkiye zaten güzel bir ülke. Ama artan hayat pahalılığı ve insanların yozlaşması nedeniyle sevilmemesi gayet normal. Yoksa hepimiz ülkemizi seviyoruz. Kültürel ve turizm olarak mükemmel bir ülke.

Örneklediğiniz kanalları ara sıra izliyorum hep dikkatimi bir şey çekiyor çoğunluk neye karar veriyorsa hiç şaşmadan birkaç yapay zeka fotoğrafı ve yapay zeka metiniyle onu destekliyor gibiler. Yani demek istediğim bu forumdan biri çıkar 10 dakikalık araştırmayla çoğunluk tarafın desteklediği bir konuyu alır arkaya bir oyun videosu yapay zekaya da bir tane metin hazırlatır hoop sana ordan 1 milyon abone.

Nasıl yani?

Çekya, slovakya ve slovenya.
Az nüfus, güzel doğa, yeterli ekonomi, bulunduğu konum vesaire.

Demek istediğim arkadaş gündemdeki konuları alıyor çoğunluğun olduğu tarafı destekliyor arkaya da bir tane oyun videosu koyuyor. Metinleri de yapay zekaya hazırlattırıyor başkalarının fikirleri üzerinden 1.1 milyon abone. Bir şey daha ekleyeceğim ben şahsen kendisinin objektifim demesine rağmen alttan alttan mevcut hükümeti desteklediğini düşünüyorum. Kısacası arkadaş z kuşağının yüzeyselliğini şuanda fena paraya döküyor.

Hocam siz videoları düzgünce izlediğinize emin misiniz? Beyaz Kurt'tan bahsediyorsunuz sanırım. Adam neredeyse bütün videolarında hükümeti eleştiriyor. Gündemdeki konuları alması da gayet normal. Çoğunluğun olduğu tarafı destekliyor derken olaydan olaya değişir çoğunluğun hangi tarafta olduğu, fakat adamı çok uzun zamandır takip ediyorum ve kötü bir tarafı desteklediğini veya kötü bir niyeti olduğunu görmedim. Eğer var ise linkini atabilirsiniz. Metinleri yapay zekaya hazırlattırıp hazırlattırmadığını bilmiyorum. Fakat hazırlatsa bile, günümüzde bu gayet normal bir şey yapay zekadan destek almak. Başkalarının fikirleri üzerinden diyorsunuz. LGBT konusunda Türkiye'de çoğunluk LGBT olan insanlara karşı büyük bir nefret gösteriyor, toplumdan dışlıyor. Fakat beyaz kurt ise videosunda diyor ki "bu insanları sevmeyebilirsiniz, fakat bu onların özgürlüğünü elinden alabileceğiniz anlamına gelmez" diyor. Bu mu çoğunluğun fikri? Gayet de mantıklı konuşuyor adam. Bütün videolarında da objektif olduğunu düşünüyorum. Öyle düşünmüyorsanız kanıtlamak için video atabilirsiniz. Mevcut hükümeti desteklediğini düşünmeniz çok garip açıkçası. Hükümeti eleştirdiği için sürekli dava yiyen bir adam hakkında nasıl böyle düşündüğünüzü anlamadım. Z kuşağı bu adamın mantıklı olduğunu gördüğü için izliyor, abone oluyor, yorum yapıyor. Videolarında gündemdeki olayları, bilinmeyen, sesi duyulmamış olayları anlatıyor ki insanlar görsün diye. Yani adam gündemdeki olayları konuşmasın da ne konuşsun? Neyi eleştirsin bana söyler misiniz? Siz olsanız gündemdeki kaos olayları hariç neyi eleştirirsiniz mesela bir eleştiri kanalı olsaydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…