En sevdiğiniz ve en yapabildiğiniz dersler nedir?

321147

Kilopat
Makaleler
6
En sevdiğim: İngilizce, nedense İngilizce'yi Türkçe'den daha akıcı ve iyi konuşuyorum. Çok sıkıntılı bir durum. Okuldakiler Türk olmadığımı söylüyor.

En yapabildiğim: Matematik, dostlar matematik her ne kadar sıkıcı ve sevmesem de en yapabildiğim ders nedense. Az önce internetten 5 bilinmeyenli denklem yazdım ve şaka gibi çözdüm. Okuldaki öğretilen matematik gereksiz bence.

Bakalım sizin cevaplarınız ne çıkacak??

En sevdiğim: Tarih ve coğrafya
Yapabildiğim: Kimya dışı her şey.

Tarih. Dersten çok keyif alıyorum. Bana kalırsa tek sıkıntısı lise müfredatının kötü olması ve ülkemizin tarihini pek fazla anlatılmaması.

Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünü unutmayalım: “Tarihini bilmeyen milletler, yok olmaya mahkumdur. “

Ben Beden Eğitimi ve Spor dersini seviyorum. Gençlerin fiziksel aktivite ve spor konusunda gelişmesini sağlayan, sınıfı takım olarak çalıştıran ve aklınızı kullanmaya yönelten bir ders. Ayrıca basketbol, voleybol, futbol gibi ana branşlarda yeterli seviyede bilgi sahibi oluyorsunuz ve temel düzeyde oynama kabiliyetiniz oluyor. Spor dallarıyla ilgili genel kültür seviyeniz de artıyor. İyi çalışın.

Sevmediğim derles: kimya ve biyoloji onun dışında diğer dersler zevkli

Hocam beden dersinde çok iyi kaleci olduğumu keşfettik hoca ve agalarla beraber. Sol dizim hâlâ ağrıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…