destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Merhaba evet sizin en sevdiğiniz Witcher soundtrack hangisi? Soundtrackleri Steam kullanıcıları için C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\SOUNDTRACK Buradan. RAR dosyasına tıklayarak bulabilirsiniz benim en sevdiğim hep Yes i do oldu, sizinkileri bekliyorum.
Merhaba evet sizin en sevdiğiniz Witcher soundtrack hangisi? Soundtrackleri Steam kullanıcıları için C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher 3\SOUNDTRACK Buradan. RAR dosyasına tıklayarak bulabilirsiniz benim en sevdiğim hep Yes i do oldu, sizinkileri bekliyorum.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 Oyunu sevmesem de ''Leleley'' kısmı aşırı iyi.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #3 Yes I do. Silvers for monster, Steel for humans,You are A immortal?,hunt or be hunted, ve genel olarak Touisant müziklerini çok seviyorum.
Yes I do. Silvers for monster, Steel for humans,You are A immortal?,hunt or be hunted, ve genel olarak Touisant müziklerini çok seviyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2021 #4 Toss a coin to your Witcher tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Toss a coin to your Witcher tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 23 Nisan 2021 #5 Çoğunu seviyorum, Silver for Monsters artık klişe geliyor, insanların “leleley” diyerek gezmesi nedense pek güzel gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu güzeldir.
Çoğunu seviyorum, Silver for Monsters artık klişe geliyor, insanların “leleley” diyerek gezmesi nedense pek güzel gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu güzeldir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 23 Nisan 2021 #6 Neredeyse hepsi güzel ve oyun ile uyumluydu Touissant müzikleri hoştu, Silver for Monsters da Enis abimiz yüzünden bağımlılık yaptı.
Neredeyse hepsi güzel ve oyun ile uyumluydu Touissant müzikleri hoştu, Silver for Monsters da Enis abimiz yüzünden bağımlılık yaptı.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #7 Açık ara Priscilla’s song. Dwarven soundtrackta iyi.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 23 Nisan 2021 #8 İsmini bilmiyorum da, Blood and Wine da normal gezerken arkada çalan müzik çok hoşuma gitti.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 23 Nisan 2021 #9 Ladies of the Woods baya iyi.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Nisan 2021 #10 Banana Tiger