TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #21 Otomatik düzeltme kadar kötü bir şey yok ya. Yemeğin adını 3 kere yazdım ama hala istemediğim şeye çeviriyor.
Otomatik düzeltme kadar kötü bir şey yok ya. Yemeğin adını 3 kere yazdım ama hala istemediğim şeye çeviriyor.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.474 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Mayıs 2021 #22 Birkaç tane var. Mantı, lahmacun, kebap, köfte, ızgara tavuk... Et, et ve yine et. Ma'at dedi: Ekmek arası ban. Şırdan güzeldir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir tadı var? Bir de süper moderatör olduğunuzu görüyorum. Yanı demek oluyor ki banı başkalarına da yediriyorsunuz. Başkalarına yedirmek nasıl?
Birkaç tane var. Mantı, lahmacun, kebap, köfte, ızgara tavuk... Et, et ve yine et. Ma'at dedi: Ekmek arası ban. Şırdan güzeldir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir tadı var? Bir de süper moderatör olduğunuzu görüyorum. Yanı demek oluyor ki banı başkalarına da yediriyorsunuz. Başkalarına yedirmek nasıl?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 16 Mayıs 2021 #23 Patates oturtması.