En sevdiğiniz yemek nedir?

Benim karides güveç. Beykoz'da Çiko Balık dışında iyi yapan bir yer görmedim henüz.
Yaprak saram ama içi çok cıvık dışıda az pişmiş olmuyacak. Pişerken üstüne limon koyulucak sarma o limonun suyunu çekerek ekstradan tat katıcak. Sıcaksa yoğurda bandırır biraz daha soğuksa düz yerim.

Yaprak sarma baştacıdır. Ama ben bir keresinde bana misafirlikte sert yapraklı ve acı bir tad geldi. O gün bugündür ne canım çeker, ne de evde yapılırsa çok yükselirim.

Yaprak sarma baştacıdır. Ama ben bir keresinde bana misafirlikte sert yapraklı ve acı bir tad geldi. O gün bugündür ne canım çeker, ne de evde yapılırsa çok yükselirim.
Yaprak sarma ya çok iyi ya da berbat yapılır. Birde söylemeyi unutmuşum üstünde salçaya benzer bir sosu olanlarda çok güzeldir ama ailem yapmaz.

Hiç alışılmadık gelebilir ama yaprak sarmayı poğaçanın arasına koyup yemek gerçekten harika bir lezzet ortaya çıkarıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…