KS KS kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #21 Mehmet Teke dedi: Şimdi iyi güzelde THE_MILLER ne yapsın? Adama 1kişi oy vermemiş. Aga biriniz adama oy verin dışlanmış hissetmesin Genişletmek için tıkla... Ben hakkımı kullandım başkaları tıklasın bari.
Mehmet Teke dedi: Şimdi iyi güzelde THE_MILLER ne yapsın? Adama 1kişi oy vermemiş. Aga biriniz adama oy verin dışlanmış hissetmesin Genişletmek için tıkla... Ben hakkımı kullandım başkaları tıklasın bari.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #22 Silinen üye dedi: Gereksiz üyelere acımayıp direk adaleti gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor ama... Oyum The Miller'a. Tek ceza vermeyen o galiba.
Silinen üye dedi: Gereksiz üyelere acımayıp direk adaleti gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor ama... Oyum The Miller'a. Tek ceza vermeyen o galiba.
S Soner Gül Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #23 Forumda pek aktif olmamasına rağmen aktif olduğunda birilerini azarlayarak bir yere varılmayacağını bilen nadir yöneticilerden Ali Güngör. Aktif olanlar arasından da Egemen.
Forumda pek aktif olmamasına rağmen aktif olduğunda birilerini azarlayarak bir yere varılmayacağını bilen nadir yöneticilerden Ali Güngör. Aktif olanlar arasından da Egemen.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 18 Ağustos 2014 #24 Oyumu @Ali Güngör ve @Egemen 'e veriyorum
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ağustos 2014 #25 Konu kapanmıştır.