Videolar yapıyorum. Genellikle de oyunlar üzerine. Sevgiler. Hayatınız güzel geçsin, iyi vakit geçirin, keyifli anlarla dolup taşın, gününüzü güzel geçirin. ...
Film, sinema, dizi yorumları ve incelemeleri, eğlenceli videolar ve daha fazlası. Yeni videoları takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın. Bu arada ben...
Videolar yapıyorum. Genellikle de oyunlar üzerine. Sevgiler. Hayatınız güzel geçsin, iyi vakit geçirin, keyifli anlarla dolup taşın, gününüzü güzel geçirin. ...
Kirazoğlu bence eskiden daha iyiydi, şimdi fabrikalaştı içerikleri. Daha önce eşiyle vs. vloglar çekiyordu çeşitli, mizahi, gırgır tarzı diyalogları oluyordu. Bence o videoları çekerken daha samimiydi.
Kitlesi de baya toxic, yorumlar falan çok boş. En azından bence çoğunlukla öyle.
BU KARAKTER ASLINDA YOK. ROL BUNLAR HEP. SİZ EĞLENİN DİYE. ÇOK DA KAFAYA TAKMAYIN YANİ, SEVİLİYORSUNUZ.
www.youtube.com
Teknolojiye atarlanan adam.(TAA) Ürün incelemelerini yaparken arada anılarını katarak sohbet etmesi hoşuma gidiyor. İnceledikten sonra ürünleri parçaladığı kısımlarda özellikle haz alıyorum.