KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 2 Haziran 2021 #1 En favori nargile aromanız nedir arkadaşlar?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.087 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Hiç bilmiyorum ama Çikolatalı'nın kokusu çok güzeldi. *2 gün akciğerlerim açılmamıştı.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 KeReM BeY dedi: En favori nargile aromanız nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Adalya - Love66
KeReM BeY dedi: En favori nargile aromanız nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Adalya - Love66
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 2 Haziran 2021 #4 iKayraOnur dedi: Hiç bilmiyorum ama Çikolatalı'nın kokusu çok güzeldi. *2 gün akciğerlerim açılmamıştı. Genişletmek için tıkla... Az önce içtim, içmez olaydım. Nefesim kesiliyordu, duman çıksın diye bir çektim, başım döndü. Şu an midem kötü zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
iKayraOnur dedi: Hiç bilmiyorum ama Çikolatalı'nın kokusu çok güzeldi. *2 gün akciğerlerim açılmamıştı. Genişletmek için tıkla... Az önce içtim, içmez olaydım. Nefesim kesiliyordu, duman çıksın diye bir çektim, başım döndü. Şu an midem kötü zaten.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.087 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 KeReM BeY dedi: Az önce içtim, içmez olaydım. Nefesim kesiliyordu, duman çıksın diye bir çektim, başım döndü. Şu an midem kötü zaten. Genişletmek için tıkla... Çok ağır gibi kokusu falan bir garip zaten. Karışımlar oluyor diyorlar Karpuz&Çilek gibi, deneyebilirsiniz.
KeReM BeY dedi: Az önce içtim, içmez olaydım. Nefesim kesiliyordu, duman çıksın diye bir çektim, başım döndü. Şu an midem kötü zaten. Genişletmek için tıkla... Çok ağır gibi kokusu falan bir garip zaten. Karışımlar oluyor diyorlar Karpuz&Çilek gibi, deneyebilirsiniz.
AnTİ_DoTE Megapat Katılım 10 Ekim 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #6 Mavi Lotus dedi: Adalya - love66. Genişletmek için tıkla... O lav66 değil miydi?
sahannn Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 Elmalı.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #8 Çift elma ve karışık meyveli en çok tercih edileni. Yani en azından çevremden biliyorum bu iki aromanın tercih edildiğini.
Çift elma ve karışık meyveli en çok tercih edileni. Yani en azından çevremden biliyorum bu iki aromanın tercih edildiğini.
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 6 Haziran 2021 #9 Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama İzmir Romantik gayet güzel. Fresh tat seviyorsanız öneririm.