Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Temmuz 2020 #1 Ev sevmediğiniz, gıcık olduğunuz ya da nefret ettiğiniz reklam nedir? Benimki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ev sevmediğiniz, gıcık olduğunuz ya da nefret ettiğiniz reklam nedir? Benimki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Temmuz 2020 #2 En nefret ettiklerimden bilinçli olarak etmediğim için şu an aklıma gelmiyor. Yüksek sesle konuşulan, çok sık çıkan reklamlar bir süreden sonra kafa yorduğu için onlardan biri muhtemelen.
En nefret ettiklerimden bilinçli olarak etmediğim için şu an aklıma gelmiyor. Yüksek sesle konuşulan, çok sık çıkan reklamlar bir süreden sonra kafa yorduğu için onlardan biri muhtemelen.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 5 Temmuz 2020 #3 Bunu çok seviyorum adam çok sempatik pastane reklamı olsa anlarım ama işte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Bunu çok seviyorum adam çok sempatik pastane reklamı olsa anlarım ama işte. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
OCsici Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 345 5 Temmuz 2020 #4 Rays on kingdins hele o şişman varya... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
eckir Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 609 Çözümler 9 5 Temmuz 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:34 den sonraki şarkıyı üst üste 3 kere duyunca küfür edip televizyonu kapatıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:34 den sonraki şarkıyı üst üste 3 kere duyunca küfür edip televizyonu kapatıyorum.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 5 Temmuz 2020 #6 Çizzzburrgerrr çizzzburrrgeerrr! Birde alakasız alakasız ünlülere "Ememeoarpigi" dedirten reklamlar.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 5 Temmuz 2020 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aksini iddia eden de ne biliyim. Edit: Zar zor izledim kendimi iyi hissetmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aksini iddia eden de ne biliyim. Edit: Zar zor izledim kendimi iyi hissetmiyorum.
Berkay9 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 5 7640HS SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM NVİDİA GeForce RTX4050 1TB SSD Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #9 Odamax reklamından nefret ediyorum.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 5 Temmuz 2020 #10 Piizzza pizzzaaa(Yemeksepeti). Delirtiyor adeta. Hayır uygulaması bile yüklü değil hiçte kullanmıyorum neden ısrarla reklamı geliyor anlamış değilim.
Piizzza pizzzaaa(Yemeksepeti). Delirtiyor adeta. Hayır uygulaması bile yüklü değil hiçte kullanmıyorum neden ısrarla reklamı geliyor anlamış değilim.