gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #21 Şu aptal oyunun reklamlarını görünce çıldırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu aptal oyunun reklamlarını görünce çıldırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Temmuz 2020 #22 Yemeksepeti Banabi reklamı yani "Faik şımart beni.", Valorant, rAyz oF kİnGdImz. Neyse ki Adblock diye bir şey icat edildi.
Yemeksepeti Banabi reklamı yani "Faik şımart beni.", Valorant, rAyz oF kİnGdImz. Neyse ki Adblock diye bir şey icat edildi.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2020 #23 Quewer dedi: Ev sevmediğiniz, gıcık olduğunuz ya da nefret ettiğiniz reklam nedir? Benimki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rays of Kingdoğms. Adamlar bari reklam alıyorlarsa adamakıllı okusunlar . Rayz of Dı Kingdoğms diyen var.
Quewer dedi: Ev sevmediğiniz, gıcık olduğunuz ya da nefret ettiğiniz reklam nedir? Benimki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rays of Kingdoğms. Adamlar bari reklam alıyorlarsa adamakıllı okusunlar . Rayz of Dı Kingdoğms diyen var.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 5 Temmuz 2020 #24 gleran dedi: Şu aptal oyunun reklamlarını görünce çıldırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda hiç görmüyorum, galiba paraları bitti. Gördüğüm zamanlarda artık elim alışmıştı direk geçiyordum.
gleran dedi: Şu aptal oyunun reklamlarını görünce çıldırıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda hiç görmüyorum, galiba paraları bitti. Gördüğüm zamanlarda artık elim alışmıştı direk geçiyordum.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Temmuz 2020 #25 183189 dedi: Son zamanlarda hiç görmüyorum, galiba paraları bitti. Gördüğüm zamanlarda artık elim alışmıştı direk geçiyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen, reklamlarını yapmadıkları yer kalmadı.
183189 dedi: Son zamanlarda hiç görmüyorum, galiba paraları bitti. Gördüğüm zamanlarda artık elim alışmıştı direk geçiyordum. Genişletmek için tıkla... Aynen, reklamlarını yapmadıkları yer kalmadı.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 5 Temmuz 2020 #26 Yemeksepeti'nin güncel reklamları iğrenç ötesi.
ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 5 Temmuz 2020 #27 Alarko kombi, gerçek kombi gerçek konforr.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 5 Temmuz 2020 #28 Reklamların hepsinden nefret ediyorum. Üstüne bir de TRT kanallarında çıkarsa nefretim katlanıyor. Reklamlar yüzünden hiç televizyon izlemiyorum desem yeridir.
Reklamların hepsinden nefret ediyorum. Üstüne bir de TRT kanallarında çıkarsa nefretim katlanıyor. Reklamlar yüzünden hiç televizyon izlemiyorum desem yeridir.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 5 Temmuz 2020 #29 317678 dedi: Reklamlar yüzünden hiç televizyon izlemiyorum desem yeridir. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı izlememek bence. Buradaki çoğu reklamı ilk defa görüyorum çok yabancı kalmışım televizyon reklamlarına.
317678 dedi: Reklamlar yüzünden hiç televizyon izlemiyorum desem yeridir. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı izlememek bence. Buradaki çoğu reklamı ilk defa görüyorum çok yabancı kalmışım televizyon reklamlarına.
ZimbabveliKahin Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 128 Yer Zimbabve Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kahin 5 Temmuz 2020 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bence bu reklam hiç ama hiç güzel değil. Çocukluğumda oluşan yumoş algısı, yumoş ayıcık sevgisi söndü gitti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bence bu reklam hiç ama hiç güzel değil. Çocukluğumda oluşan yumoş algısı, yumoş ayıcık sevgisi söndü gitti.