SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #101 m3081 dedi: Dün okul geneli sınav olduğumuz ara yüzünü hiç sevmediğim kötü site. ZipGrade: Student Portal www.zipgrade.com Genişletmek için tıkla... Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin.
m3081 dedi: Dün okul geneli sınav olduğumuz ara yüzünü hiç sevmediğim kötü site. ZipGrade: Student Portal www.zipgrade.com Genişletmek için tıkla... Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #102 Dyflinn dedi: Bilgisayar başında oturdum ekrana kitlendim. Sonra çerezleri kabul et dedim kulaklık yüzde 80 ses civarındaydı. Bildiğin sandalyede zıpladım. Artık her siteye girerken bir kere daha düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Sağ kulağım duymuyor galiba.
Dyflinn dedi: Bilgisayar başında oturdum ekrana kitlendim. Sonra çerezleri kabul et dedim kulaklık yüzde 80 ses civarındaydı. Bildiğin sandalyede zıpladım. Artık her siteye girerken bir kere daha düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Sağ kulağım duymuyor galiba.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #103 SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin. Genişletmek için tıkla... Logosunu bana verseler telefon ile daha iyisini yaparım.
SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin. Genişletmek için tıkla... Logosunu bana verseler telefon ile daha iyisini yaparım.
S sevkoo Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #104 SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Genişletmek için tıkla... Artık korkuyorum jumpscare çıkacak diye.
SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Genişletmek için tıkla... Artık korkuyorum jumpscare çıkacak diye.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #105 Omegletv, Tiktok, Twitter, SDN Forum, DH Forum, Web Tekno Forum. (Bu üç forumdan gram yararlı bilgi alamayınca burayı keşfettim.)
Omegletv, Tiktok, Twitter, SDN Forum, DH Forum, Web Tekno Forum. (Bu üç forumdan gram yararlı bilgi alamayınca burayı keşfettim.)
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #106 SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin. Genişletmek için tıkla... Kötü bu tasarımın yanında az bile. çok kötü tasarımı var dark mode da isterdim efektler, şeffaflık da isterdim ama yok. Dyflinn dedi: Logosunu bana verseler telefon ile daha iyisini yaparım. Genişletmek için tıkla... Logosu da çok kötü.
SSDKullaniyorum dedi: Ben de o site ile sınav olmuştum. Cidden tasarımı kötü. İnsan bir karanlık tema koyar, şeffaflık koyar, daha modern yapar ki öğrencinin ilgisini çeksin. Genişletmek için tıkla... Kötü bu tasarımın yanında az bile. çok kötü tasarımı var dark mode da isterdim efektler, şeffaflık da isterdim ama yok. Dyflinn dedi: Logosunu bana verseler telefon ile daha iyisini yaparım. Genişletmek için tıkla... Logosu da çok kötü.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #107 sevkoo dedi: Artık korkuyorum jumpscare çıkacak diye. Genişletmek için tıkla... Jumpscare etkisinden şu şarkı ile çıktım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiye ederim.
sevkoo dedi: Artık korkuyorum jumpscare çıkacak diye. Genişletmek için tıkla... Jumpscare etkisinden şu şarkı ile çıktım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiye ederim.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #109 m3081 dedi: Kötü bu tasarımın yanında az bile. çok kötü tasarımı var dark mode da isterdim efektler, şeffaflık da isterdim ama yok. Logosu da çok kötü. Genişletmek için tıkla... Karanlık tema halini atabilirim isterseniz. Çok güzel durmuyor şahsen.
m3081 dedi: Kötü bu tasarımın yanında az bile. çok kötü tasarımı var dark mode da isterdim efektler, şeffaflık da isterdim ama yok. Logosu da çok kötü. Genişletmek için tıkla... Karanlık tema halini atabilirim isterseniz. Çok güzel durmuyor şahsen.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #110 Bir de okul sonuç sitesi. www.kadirhas.okulsonuc.com ClearURLs. HTTPS Everywhere. uBlock Origin. Devre dışı bırakmadan giremezsiniz.
Bir de okul sonuç sitesi. www.kadirhas.okulsonuc.com ClearURLs. HTTPS Everywhere. uBlock Origin. Devre dışı bırakmadan giremezsiniz.