koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #41 300319 dedi: Full program indir, sağlam indir, Torrent oyun indir, Driver Booster web sitesi. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz sitelerin 2'sinde modluk yaptım cidden iyi niyetli insanlar neden öyle dediniz?
300319 dedi: Full program indir, sağlam indir, Torrent oyun indir, Driver Booster web sitesi. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz sitelerin 2'sinde modluk yaptım cidden iyi niyetli insanlar neden öyle dediniz?
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #42 Onedio çok fazla sapık içerik var.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #43 poyraztadic dedi: Bu: Screenshot Genişletmek için tıkla... Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şuan.
poyraztadic dedi: Bu: Screenshot Genişletmek için tıkla... Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şuan.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #44 Dyflinn dedi: Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı.
Dyflinn dedi: Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #45 SSDKullaniyorum dedi: Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı. Genişletmek için tıkla... Ya Ziya Selçuk yazıyordu bende madem bakiyim dedim. Kulaklıkta son ses. Korkudan sekmeden bile çıkamadım şimdi PC kapatıp açtım.
SSDKullaniyorum dedi: Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı. Genişletmek için tıkla... Ya Ziya Selçuk yazıyordu bende madem bakiyim dedim. Kulaklıkta son ses. Korkudan sekmeden bile çıkamadım şimdi PC kapatıp açtım.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 27 Nisan 2021 #46 Haber siteleri. Reklam izleyelim diye giriyorum siteye birden haberler çıkıyor. Çok saçma.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #47 Dyflinn dedi: Ya Ziya Selçuk yazıyordu bende madem bakiyim dedim. Kulaklıkta son ses. Korkudan sekmeden bile çıkamadım şimdi PC kapatıp açtım. Genişletmek için tıkla... Refleks olarak elim anında monitörü kapattı ve kulaklığı çekti. Yaşasın refleklerim. Ama o anlık korkuyu uzun süredir yaşamamıştım. Ben de komik bir şey zannederek girmiştim.
Dyflinn dedi: Ya Ziya Selçuk yazıyordu bende madem bakiyim dedim. Kulaklıkta son ses. Korkudan sekmeden bile çıkamadım şimdi PC kapatıp açtım. Genişletmek için tıkla... Refleks olarak elim anında monitörü kapattı ve kulaklığı çekti. Yaşasın refleklerim. Ama o anlık korkuyu uzun süredir yaşamamıştım. Ben de komik bir şey zannederek girmiştim.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 27 Nisan 2021 #48 technopat.net (!)
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #49 WINDOWS93 biraz fazla ürkünç gibi.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #50 SSDKullaniyorum dedi: Refleks olarak elim anında monitörü kapattı ve kulaklığı çekti. Yaşasın refleklerim. Ama o anlık korkuyu uzun süredir yaşamamıştım. Genişletmek için tıkla... Yani hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Etkisi ne zaman geçer bilmem.
SSDKullaniyorum dedi: Refleks olarak elim anında monitörü kapattı ve kulaklığı çekti. Yaşasın refleklerim. Ama o anlık korkuyu uzun süredir yaşamamıştım. Genişletmek için tıkla... Yani hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Etkisi ne zaman geçer bilmem.