White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #61 SSDKullaniyorum dedi: 3 hafta önce de jumpscare yedim artık tüm linkleri sorgulayarak giriyorum. Ama anlık heyecanla tıkladım işte. Genişletmek için tıkla... Site hakkındaki düşünceniz nedir?
SSDKullaniyorum dedi: 3 hafta önce de jumpscare yedim artık tüm linkleri sorgulayarak giriyorum. Ama anlık heyecanla tıkladım işte. Genişletmek için tıkla... Site hakkındaki düşünceniz nedir?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #62 White dragon dedi: Site hakkındaki düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows93 güzeldi hocam.
White dragon dedi: Site hakkındaki düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows93 güzeldi hocam.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #63 Haber kanalları. Bir şey öğrenmek için giriyorsun ama o konu hariç her şey yazıyor.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #64 SSDKullaniyorum dedi: Windows93 güzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Adobe pizza Player'dan oyun oynayın bir de hocam.
SSDKullaniyorum dedi: Windows93 güzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Adobe pizza Player'dan oyun oynayın bir de hocam.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #65 White dragon dedi: Adobe pizza Player'dan oyun oynayın bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Şu jumpscare etkisi geçsin sanal makinede denerim.
White dragon dedi: Adobe pizza Player'dan oyun oynayın bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Şu jumpscare etkisi geçsin sanal makinede denerim.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 27 Nisan 2021 #66 SSDKullaniyorum dedi: Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı hocam böyle linklere tıklamıyorum artık anladım ne olduğunu istesreniz siz de böyle yapın Chrome'da sol altta zaten nereye gideceği yazıyor oradan bakabilirsiniz geçmiş olsun.
SSDKullaniyorum dedi: Hocam sizin durumuzu çok iyi anlıyorum. Canlı derse girecek iken jumpscare çıktı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı hocam böyle linklere tıklamıyorum artık anladım ne olduğunu istesreniz siz de böyle yapın Chrome'da sol altta zaten nereye gideceği yazıyor oradan bakabilirsiniz geçmiş olsun.
Can Paşa Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #67 TikTok ve Opera anasayfasında çıkıp duran Bakyaz.com
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #68 En sevmediğime sağlamindir diyebilirim. Bozuk oyun koymuşlardı. Bir de EBA. Sevdiğime ise rufus.ie ve rutracker diyebilirim.
En sevmediğime sağlamindir diyebilirim. Bozuk oyun koymuşlardı. Bir de EBA. Sevdiğime ise rufus.ie ve rutracker diyebilirim.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #69 SSDKullaniyorum dedi: Şu jumpscare etkisi geçsin sanal makinede denerim. Genişletmek için tıkla... Yok Windows 93'te var zaten.
SSDKullaniyorum dedi: Şu jumpscare etkisi geçsin sanal makinede denerim. Genişletmek için tıkla... Yok Windows 93'te var zaten.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #70 MehmetE. dedi: En sevmediğime sağlamindir diyebilirim. Bozuk oyun koymuşlardı. Bir de EBA. Sevdiğime ise rufus.ie ve rutracker diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sağlam İndir den GTA 5 falan indirmiştim hiç sıkıntı çıkmamıştı ama o site DLC koymuyor oyunlara. O açıdan kötüydü.
MehmetE. dedi: En sevmediğime sağlamindir diyebilirim. Bozuk oyun koymuşlardı. Bir de EBA. Sevdiğime ise rufus.ie ve rutracker diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sağlam İndir den GTA 5 falan indirmiştim hiç sıkıntı çıkmamıştı ama o site DLC koymuyor oyunlara. O açıdan kötüydü.