S sevkoo Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #81 SSDKullaniyorum dedi: deli gibi jumpscare engelleyen eklenti veya uygulama arıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi artık mizah istemiyorum.
SSDKullaniyorum dedi: deli gibi jumpscare engelleyen eklenti veya uygulama arıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi artık mizah istemiyorum.
deniz19guzel07 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #82 Dyflinn dedi: Şu pembe goril olan mı? Genişletmek için tıkla... Evet
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #83 Bir kaç kişi SDN Forum demiş. Link atabilecek var mı?
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Nisan 2021 #84 yaagzrmkc dedi: Bir kaç kişi SDN Forum demiş. Link atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net
yaagzrmkc dedi: Bir kaç kişi SDN Forum demiş. Link atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #85 rilou dedi: ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... SDN forum o kadar kötü değil bence.
rilou dedi: ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... SDN forum o kadar kötü değil bence.
S sevkoo Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #86 Dyflinn dedi: Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yapabilirseniz yanıtları silin başkaları da yanmasın.
Dyflinn dedi: Hocam Allah sizi bildiği gibi yapsın ellerim titreyerek yazıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yapabilirseniz yanıtları silin başkaları da yanmasın.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #87 sevkoo dedi: Hocam bence yapabilirseniz yanıtları silin başkaları da yanmasın. Genişletmek için tıkla... Silme yok sanırsam.
sevkoo dedi: Hocam bence yapabilirseniz yanıtları silin başkaları da yanmasın. Genişletmek için tıkla... Silme yok sanırsam.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 27 Nisan 2021 #88 egeoz316 dedi: Sdn forum ve tiktok. Sdn forum gördüğüm en kötü forumlardan biri. Termal macun önerisi istedim adamlar niye laptop aldınız diye bana kızdı. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun linkini biliyormusunuz?
egeoz316 dedi: Sdn forum ve tiktok. Sdn forum gördüğüm en kötü forumlardan biri. Termal macun önerisi istedim adamlar niye laptop aldınız diye bana kızdı. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun linkini biliyormusunuz?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #89 rilou dedi: ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bunlar Technopat'ın tasarımını mı çalmışlar yoksa bu tasarım her yerde mi var?
rilou dedi: ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu ShiftDelete.Net Forum forum.shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bunlar Technopat'ın tasarımını mı çalmışlar yoksa bu tasarım her yerde mi var?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #90 sevkoo dedi: Bulabildiniz mi artık mizah istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. kez jumpscare yediniz demek ki. :/ Bulamadım hocam daha.
sevkoo dedi: Bulabildiniz mi artık mizah istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. kez jumpscare yediniz demek ki. :/ Bulamadım hocam daha.