Jw0w Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 167 Yer Côte d'Azur Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #61 13314 dedi: Sevgilisi onun numarasını aradı, açtım. Ben onun sevgilisiyim sen kimsin dedi. Bu da itiraf etti, ikimizi idare etmiş. Genişletmek için tıkla... Tatsız.
13314 dedi: Sevgilisi onun numarasını aradı, açtım. Ben onun sevgilisiyim sen kimsin dedi. Bu da itiraf etti, ikimizi idare etmiş. Genişletmek için tıkla... Tatsız.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Eylül 2020 #62 13314 dedi: Aldatıldığımı öğrendim. Sevgilimin bir başka sevgilisi varmış. Genişletmek için tıkla... Yine mi ? Açtığınız bir önceki konudan sonra yine mi ?
13314 dedi: Aldatıldığımı öğrendim. Sevgilimin bir başka sevgilisi varmış. Genişletmek için tıkla... Yine mi ? Açtığınız bir önceki konudan sonra yine mi ?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Eylül 2020 #63 @The Anorak Weeb misin yoksa sen? Çok şaşırdım. Senin anime izlemeni beklemezdim. En son su içtim. Evet, çok aksiyonlu bir hayatım vardır.
@The Anorak Weeb misin yoksa sen? Çok şaşırdım. Senin anime izlemeni beklemezdim. En son su içtim. Evet, çok aksiyonlu bir hayatım vardır.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 13 Eylül 2020 #64 Valorant oynarken kendimi çok kaptırdım ve W harfine öyle bir bastımki geri yerine takamadım Monster teknik servise göndereceğim bu yüzden.
Valorant oynarken kendimi çok kaptırdım ve W harfine öyle bir bastımki geri yerine takamadım Monster teknik servise göndereceğim bu yüzden.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #65 Samotne Ciasteczka dedi: @The Anorak Weeb misin yoksa sen? Çok şaşırdım. Senin anime izlemeni beklemezdim. En son su içtim. Evet, çok aksiyonlu bir hayatım vardır. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yanlışınız var. En son nickinizin anlamını öğrendiniz.
Samotne Ciasteczka dedi: @The Anorak Weeb misin yoksa sen? Çok şaşırdım. Senin anime izlemeni beklemezdim. En son su içtim. Evet, çok aksiyonlu bir hayatım vardır. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yanlışınız var. En son nickinizin anlamını öğrendiniz.
Jw0w Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 167 Yer Côte d'Azur Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #66 Wake up Samurai dedi: Valorant oynarken kendimi çok kaptırdım ve W harfine öyle bir bastımki geri yerine takamadım Monster teknik servise göndereceğim bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Takımda A'yı tutan 3 kişi 1 saniyede ölünce C'den gelen ben.
Wake up Samurai dedi: Valorant oynarken kendimi çok kaptırdım ve W harfine öyle bir bastımki geri yerine takamadım Monster teknik servise göndereceğim bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Takımda A'yı tutan 3 kişi 1 saniyede ölünce C'den gelen ben.
1 13314 Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 623 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #67 Seradotwav dedi: Nefes aldım ve göz kırptım. Ne garip değil mi? Geçmiş olsun. Geçen açtığınız konudaki sevgiliniz mi? Yoksa yeni enişte mi? Efenim. Genişletmek için tıkla... En son bir konu açtım: "Sevgilim beni çok kötü aldattı." diye. O kişi, yeni biriydi ama o da eskidi artık.
Seradotwav dedi: Nefes aldım ve göz kırptım. Ne garip değil mi? Geçmiş olsun. Geçen açtığınız konudaki sevgiliniz mi? Yoksa yeni enişte mi? Efenim. Genişletmek için tıkla... En son bir konu açtım: "Sevgilim beni çok kötü aldattı." diye. O kişi, yeni biriydi ama o da eskidi artık.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #68 13314 dedi: En son bir konu açtım: "Sevgilim beni çok kötü aldattı." diye. O kişi, yeni biriydi ama o da eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın fakat, bir kişiye bu kadar çabuk bağlanmayın, sevgili olmayın.
13314 dedi: En son bir konu açtım: "Sevgilim beni çok kötü aldattı." diye. O kişi, yeni biriydi ama o da eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın fakat, bir kişiye bu kadar çabuk bağlanmayın, sevgili olmayın.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 13 Eylül 2020 #69 Jw0w dedi: Takımda A'yı tutan 3 kişi 1 saniyede ölünce C'den gelen ben. Genişletmek için tıkla... Normalde breach gibi herolar oynardım ama bir kere jett deniyip mini cNed olayım dedim, tuştan oldum.
Jw0w dedi: Takımda A'yı tutan 3 kişi 1 saniyede ölünce C'den gelen ben. Genişletmek için tıkla... Normalde breach gibi herolar oynardım ama bir kere jett deniyip mini cNed olayım dedim, tuştan oldum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Eylül 2020 #70 Seradotwav dedi: Hayır hocam, yanlışınız var. En son nickinizin anlamını öğrendiniz. Genişletmek için tıkla... Yapma, yanarız.
Seradotwav dedi: Hayır hocam, yanlışınız var. En son nickinizin anlamını öğrendiniz. Genişletmek için tıkla... Yapma, yanarız.