PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 18 Ocak 2021 #61 Acaba ne zaman şu konuyu göreceğiz: "En Son Ne Zaman Tuvalete Gittiniz?" Sorunun cevabı da 3 ay önce.
Acaba ne zaman şu konuyu göreceğiz: "En Son Ne Zaman Tuvalete Gittiniz?" Sorunun cevabı da 3 ay önce.
J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #62 1 hafta önce oda ilk defa
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 18 Ocak 2021 #63 Arkadaşlar hayırlı olsun moderatörler ölmüş. Kimse uyarı almıyor ve konular açılmıyor.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #64 kerb dedi: Dün. O kadar da abartılacak bir durumu yok. Normal cips olduğunu düşünenler var bu durum biraz üzdü. Genişletmek için tıkla... O kadar para verip alacağım cips olmaz. Tadı ortalama bence Ruffles ile aynı.
kerb dedi: Dün. O kadar da abartılacak bir durumu yok. Normal cips olduğunu düşünenler var bu durum biraz üzdü. Genişletmek için tıkla... O kadar para verip alacağım cips olmaz. Tadı ortalama bence Ruffles ile aynı.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #65 PustiPowerV2 dedi: Acaba ne zaman şu konuyu göreceğiz: "En Son Ne Zaman Tuvalete Gittiniz?" Sorunun cevabı da 3 ay önce. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 3 ay önce mi tuvalete gittiniz .
PustiPowerV2 dedi: Acaba ne zaman şu konuyu göreceğiz: "En Son Ne Zaman Tuvalete Gittiniz?" Sorunun cevabı da 3 ay önce. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 3 ay önce mi tuvalete gittiniz .
GOREVUSTASI Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #66 1 Saat önce .d
Türk Hydra Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer Orta asya bozkırları Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #67 Onatygt dedi: O kadar para verip alacağım cips olmaz. Tadı ortalama bence Ruffles ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi.
Onatygt dedi: O kadar para verip alacağım cips olmaz. Tadı ortalama bence Ruffles ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 18 Ocak 2021 #68 Türk Hydra dedi: Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi. Genişletmek için tıkla... Orjinal olucak diye o kadar para mı verilir? Git korsan al (!).
Türk Hydra dedi: Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi. Genişletmek için tıkla... Orjinal olucak diye o kadar para mı verilir? Git korsan al (!).
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #69 Gereksiz bir şey bir cipse 15 TL vermek saçmalıktır, tadı çok güzel olsa anlayacağımda o kadar da iyi değil yani.
Gereksiz bir şey bir cipse 15 TL vermek saçmalıktır, tadı çok güzel olsa anlayacağımda o kadar da iyi değil yani.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 18 Ocak 2021 #70 Türk Hydra dedi: Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi. Genişletmek için tıkla... Bir dakika. O zaman diğer cipsler şeyden mi üretiliyor.... Olamaz.
Türk Hydra dedi: Hocam bence yanılıyorsunuz. Tadının ruffles'tan çok farkı var. Ayrıca pahalı olmasının sebebi gerçek patatetsen üretilmesi. Genişletmek için tıkla... Bir dakika. O zaman diğer cipsler şeyden mi üretiliyor.... Olamaz.