Ubernoob78 Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 En güncel Windows 10'da USB SSD yani harici SSD'lerimi RAID 0 yapabilir miyim? Yoksa sadece MacOS'da mı olabiliyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
En güncel Windows 10'da USB SSD yani harici SSD'lerimi RAID 0 yapabilir miyim? Yoksa sadece MacOS'da mı olabiliyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 16 Mayıs 2021 #2 Windows 10'da da Software RAID mevcut. Ancak OS X'deki gibi Disk İzlencesinden 2 sürücüyü RAID yap kadar basit değil. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Depolama Alanları\Depolama havuzu oluştur Depolama Havuzu olarak geçiyor.
Windows 10'da da Software RAID mevcut. Ancak OS X'deki gibi Disk İzlencesinden 2 sürücüyü RAID yap kadar basit değil. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Depolama Alanları\Depolama havuzu oluştur Depolama Havuzu olarak geçiyor.