En stabil Android arayüzü hangisidir?

Daha fazla  
En stabil yazılımı hangi marka yapıyor? İnternette Vivo'yu çok övüyorlar. Stabilden kastım hızlı olması hata vermemesi işlemciyi tam verimde kullanması vs. Samsung, Vivo, Oppo, Xiaomi, Huawei, tecno, TCL, HTC, OnePlus. Bunların arasında sıralama yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Saf arayüz ve Oxygen OS.
One UI, MIUI vs. arayüzler çok dolu arayüzler. Yine de sorun çıkarmazlar

Android cihaz alınacaksa ya Samsung ya da Google tercih edilmeli. Ülkemizde de daha çok Samsung olduğundan dolayı Samsung tabii ki. Zaten Samsung'dan başka hiç bir cihazda iyi bir Android deneyimi yaşayamadım.
Cevap için teşekkürler hocam
One UI ve default arayüz.
Hocam Gm de saf android kullanıyor ama yazılım sıkıntıları olduğunu söylüyorlar.
Vivo.

Huawei sadece testlerde tam güç sağlıyor.
Huawei ve Samsung.
Cevap için teşekkürler hocam

Hocam Gm de saf android kullanıyor ama yazılım sıkıntıları olduğunu söylüyorlar.
GM 5 Plus 4 yıl kadar kullanmıştım, düzgün kullanımda bir sorun çıkardığını görmemiştim ki zaten General Mobile o modelinden sonra tüm cihazlarını bozdu. Şu an GM modelleri kolayca paranızla rezil olabileceğiniz cihazlar, ona vereceğiniz parayı Xiaomi'ye verin daha iyi.

23 modelinde düzeltmelerini umuyorum. Zaten yeni rakibi omix çıktı.

Pixel Experience'ın Android 13 versiyonu çok iyi, beta da olduğu için hatalar olsa da inanılmaz bir akıcılık var.
Sonuçta google hocam yapıyor bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…