En stabil çalışan MIUI sürümü nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ismail1423k

Yoctopat
Telefonuma yazılım atacağım en stabili ve donma kasma vb. şeyler olmasını istemiyorum. Hangi MIUI sürümü uygundur?

Telefon modeline bağlı olarak değişebilir. Yani mesela miui 13 te çok sorun çekersin ama 12.5 te sıkıntı yaşamayabilirsin. Ya da 12.5 te sorun yaşayıp 14 te yaşamayabilirsin. Telefon modeline bağlı

Değişir, genel olarak soruyorsan MIUI 10 kadar iyisi hala gelmedi. O iğrenç çipsetlerle bile ne güzel iş çıkarırdı. Mi 8 SE'nin tadı hala damağımda. Eskimese elden çıkarmazdım.

Ha yok belli bir cihaza göre soruyorsan daha fazla detay vermen gerek.

Rom atıyorsan sürümler arası geçiş yapabilirsin diye biliyorum 14 ten geriye denersin. (14 te sorun yaşayacağını sanmıyorum.)

Telefon modeline bağlı olarak değişebilir. Yani mesela MIUI 13'te çok sorun çekersin ama 12.5'te sıkıntı yaşamayabilirsin. Ya da 12.5'te sorun yaşayıp 14'te yaşamayabilirsin. Telefon modeline bağlı.

MIUI'in pek düzgün olduğu sürüm görmedim. Ancak 14 ile bazı sorunları çözdüler diye hatırlıyorum. Model nedir?

Telefon modelini yazar mısın?

Değişir, genel olarak soruyorsan MIUI 10 kadar iyisi hala gelmedi. O iğrenç çipsetlerle bile ne güzel iş çıkarırdı. Mi 8 SE'nin tadı hala damağımda. Eskimese elden çıkarmazdım.

Ha yok belli bir cihaza göre soruyorsan daha fazla detay vermen gerek.

Öbür hesabım 1 saatliğine engellendi kusura bakmayın telefonumun markası POCO X3 NFC.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı