En stabil ve modlanan Minecraft sürümü nedir?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kız arkadaşımla Minecraft Java versiyonunu oynayacağız ama yıllardır oynamadığım için kontrol ettiğimde şu anda 1.21.5 sürümü var. En stabil, Essential mod kurulabilen, OptiFine vb. optimize modları kurulabilen en temiz sürüm şu an hangisidir? Bir de Fabric mi Forge mu daha iyi olur sizce? OptiFine, texture pack ve Essential mod kursam yeter gibi şu anlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.21.1 Fabric önerimdir, sodium ile yüksek fpslere ulaşabilirsiniz. Ama fps sıkıntı değil diyorsanız 1.20.1 Forge kurun. (Direk vanilla oynayışı iyileştiren modpackler var onları kurarsanız uğraşmanıza gerek kalmaz.)

Merhaba, kız arkadaşımla Minecraft Java versiyonunu oynayacağız ama yıllardır oynamadığım için kontrol ettiğimde şu anda 1.21.5 sürümü var. En stabil, Essential mod kurulabilen, OptiFine vb. optimize modları kurulabilen en temiz sürüm şu an hangisidir? Bir de Fabric mi Forge mu daha iyi olur sizce? OptiFine, texture pack ve Essential mod kursam yeter gibi şu anlık.

Ben ilk çıktığından beri 1.19.2 Fabric oynuyorum. OptiFine ve Forge kurabildiğiniz tüm modları Fabric'e kurabiliyorsunuz. Sadece birkaç eklenti kurmanız gerek. Eğer eski gelirse 1.20.1 de çok oynadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı