tenN Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #11 Absrm dedi: Hocam onun Build numarası 1809. Artık birçok oyun o yapı numarasını desteklemiyor. 1903 altı yapılar oyunlar için sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... hocam fps istediğine göre sistemi düşük yeni nesil oyunları oynamayacağına göre sorun göstermiyor valorant,cs go tarzı oyunları rahatlıkla destekleyen bir sürüm.
Absrm dedi: Hocam onun Build numarası 1809. Artık birçok oyun o yapı numarasını desteklemiyor. 1903 altı yapılar oyunlar için sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... hocam fps istediğine göre sistemi düşük yeni nesil oyunları oynamayacağına göre sorun göstermiyor valorant,cs go tarzı oyunları rahatlıkla destekleyen bir sürüm.
godiswork Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #12 Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. godiswork dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. Genişletmek için tıkla... demeye kalmadı, nvidia sürücü driverı kurulmuyor. Ne yapmam gerekli? godiswork dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. demeye kalmadı, nvidia sürücü driverı kurulmuyor. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Hallettim. Son düzenleme: 15 Ekim 2022
Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. godiswork dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. Genişletmek için tıkla... demeye kalmadı, nvidia sürücü driverı kurulmuyor. Ne yapmam gerekli? godiswork dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim, AtlasOS 20H2 kurdum mükemmel görünüyor şuan da sürücü kurulumlarını yapıyorum. demeye kalmadı, nvidia sürücü driverı kurulmuyor. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Hallettim.